ANA SAYFA > İZMİR > Bilal Doğan: ''Kocaoğlu ne güzel söylemiş''

Bilal Doğan: ''Kocaoğlu ne güzel söylemiş''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bilal Doğan: ''Kocaoğlu ne güzel söylemiş''

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan Aziz Kocaoğlu’nun bir röportajında ‘Konak Tünelleri güzle olmuş. Biz zaten karşı çıkmadık’ yorumuna dikkat çekerek, “Sayın Kocaoğlu’na buradan çağrıda bulunuyorum. Köstek olmayın yeter” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bir Ege’de Son Söz isimli internet sitesine vermiş olduğu röportajda önceki dönemin Ulaştırma Denizcilik ve haberleşme Bakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın büyük destekleriyle tamamlanan Konak Tünelleri ile ilgili yapmış olduğu açıklamayı eleştiren AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, “Sayın Kocaoğlu ne güzel söylemiş. Hiç kimse kendisinin yıllar geçse de bitiremediği projeleri hakkında yorum yapmazken kendisi hükümetimizin başarı ile tamamlayarak İzmir’de trafik yükünü oldukça indiren Konak Tünelleri için ‘Güzel olmuş’ yorumunu yapmış, ardından da ‘Biz karşı çıkmadık’ şeklinde ifadeler kullanmış. Sayın Kocaoğlu’na buradan belirtmek isterim ki acaba tünellerin yapılmaması için defalarca halkı toplayıp bu ‘Bu tünel İzmir’in kara lekesidir’ diyerek hayatı kolaylaştıran bu projeyi baltalamak için elinden geleni yapan CHP Belediyecilik anlayışı değil midir? Sayın Kocaoğlu bu ne yaman çelişkidir. Siz projeyi överken sizin gibi CHP Belediyeciliğinin zihniyeti taşıyanlar hizmetlere karşı çıkmakta değil midir? Biz AK Parti olarak hizmetlerimize tüm hızıyla devam edeceğiz. Tıpkı önceki dönemde İzmir’den milletvekili olan kıymetli Bakanımız Binali Yıldırım gibi yeni dönemde İzmir’den Milletvekili olan Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’da hizmet destanı yazmaya devam edecektir. Umarım Sayın Kocaoğlu bu hizmetlere destek olur, engel olmaz. Emin olsun ki İzmir için bundan sonra geliştireceğimiz projelerimiz daha da güzel olacak. O yüzden Sayın Kocaoğlu ve ekibinden ricamız bizi izlemeye devam etmesidir” ifadelerini kullandı.

Körfez Geçiş Projesi’ni daha çok beğeneceksiniz

Başkan Kocaoğlu’nu Körfez Geçiş Projesine karşı çıkmaması için uyaran Doğan şöyle devam etti, “Kendisine buradan bir uyarıda daha bulunuyoruz. Körfez geçiş projesinde hükümetin icraatlarının tümüne karşı çıkan odalarla birlikte hareket ediyorsun. Bu yanlıştan bir an önce dön. Gel buna da engel olma. Emin ol ki Körfez Geçiş Projesi de her proje gibi tamamlanacak ve ‘Çok güzel olmuş’ diyeceksiniz. Zaten engel olmanızda fayda etmiyor. Bizler kanunlar çerçevesinde halkımızı hayatını kolaylaştıracak hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Zaten yaptığımız projelere karşı çıkmanızın nedeni yargıya götürüp projeleri durdurup, engelleyerek İzmirli hemşehrilerimizin zamanını çalmak düşüncesi midir? Artık İzmirli hemşehrilerimiz sizi ve yapılacak her hizmete hayır diyen engel olmaya çalışanları çok iyi tanımıştır.”  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Öğrencilerden hastaneye emzirme odası...
Sonraki Haber Kent AŞ işçilerine %19 zam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?