ANA SAYFA > İZMİR > Beyaz Sivil İnsiyatif'ten Alaattin Yüksel'e ziyaret

Beyaz Sivil İnsiyatif'ten Alaattin Yüksel'e ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Beyaz Sivil İnsiyatif'ten Alaattin Yüksel'e ziyaret

Beyaz Sivil İnisiyatif, CHP İzmir il başkanı Alaattin Yüksel’i makamında ziyaret etti. Beyaz Sivil İnisiyatif yöneticileri, Alaattin Yüksel’e başlattıkları barış girişimi hakkında bilgi verdi. Başlatılan barış girişiminin önemine vurgu yapan Alaattin Yüksel, “ Herkesin kafasını kuma gömdüğü bu süreçte böyle bir girişimde bulunmanız çok önemli. Bu çabalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. CHP İzmir il örgütü olarak bu konuda bizimde girişimlerimiz olacaktır” dedi.

Türkiye’de devam eden şiddet olaylarının durması ve barışın sağlanması için girişimlerde bulunan Beyaz Sivil İnisiyatif’in AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan sonra ikinci durağı CHP İzmir İl Örgütü oldu. Beyaz Sivil İnisiyatif yöneticileri CHP İzmir il başkanı Alaattin Yüksel’i makamında ziyaret etti. Beyaz Sivil İnisiyatif adına Erhan Kahraman il başkanı Yüksel’e çiçek takdim etti ve yakasına rozet taktı.

‘İKİNCİ DİYARBAKIR AÇILIMI’ ÖNERİSİ

Beyaz Sivil İnisiyatif adına söz alan Erhan Kahraman CHP İzmir il başkanından kendilerine destek olmalarını istedi. Çözüm süreci döneminde Diyarbakır’ı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun CHP il başkanı ve STK’larla birlikte yeniden Diyarbakır’ı ziyaret etmesi gerektiğinin altını çizen Kahraman şunları dile getirdi, “Ülkemizde devam eden şiddetin son bulmasını istiyoruz. Bu yüzden Beyaz Sivil İnisiyatif olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Sizin de bu konuda bize yardımcı olmanızı istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Aziz Kocaoğlu ile birlikte kardeş kent ilan edilen Diyarbakır’a bir ziyaret daha gerçekleştirmenizi bekliyoruz. Biz de sivil toplum kuruluşları olarak yanınızda yer almaya hazırız. Barışa kim katkı sunarsa tarihe yazılır” dedi.

YÜKSEL’DEN ÖVGÜ: HERKESİN BAŞINI KUMA GÖMDÜĞÜ BU SÜREÇTE… 

Beyaz Sivil İnisiyatif'in çabalarından övgüyle bahseden Alaattin Yüksel, “Herkesin kafasını kuma gömdüğü bu süreçte böyle bir girişimde bulunmanız çok önemli. Bu çabalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Biz de barış için sesimizi sık sık yükseltmeye çalışıyoruz ama duyuramıyoruz. Sizin çalışmalarınız bu açıdan çok önemli. Toplumun her kesimine ve tüm siyasi partilere gitmeniz gerekiyor. Bizler de ülkede barışın sağlanması için bazı girişimlerde bulunacağız” dedi. Alaattin Yüksel Kılıçdaroğlu’ndan randevu alınması için de devreye gireceğinin sözünü verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tür mide ameliyatıyla aşk tazediler
Sonraki Haber Karşıyaka ''Prim'' dopingiyle coşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?