ANA SAYFA > GÜNDEM > BESİAD ve belediye işbirliği esnafa hareket getirdi

BESİAD ve belediye işbirliği esnafa hareket getirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BESİAD ve belediye işbirliği esnafa hareket getirdi

BESİAD tarafından Karşıyaka Belediyesi işbirliği ile bu yıl ilki gerçekleştirilen “Sevgililer Günü Şenliği” Karşıyaka ve İzmir’in her kesimini Bostanlı Balıkçı Parkı’nda bir araya getirdi.

Bostanlı İşadamları Derneği (BESİAD), Karşıyaka Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ve 5 gün boyunca süren “Sevgililer Günü Şenliği”nde Bostanlı Balıkçı Parkı, sevgililer günü temasına uygun olarak süslenerek ışıklandırıldı. Şenliğin konseptine uygun müzik yayını eşliğinde dans gösterileri ve çeşitli aktiviteler düzenlenen etkinlikte, misafirler gün boyu açık olan standları ziyaret etme fırsatı buldu.

BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur “Karşıyaka Belediyesi ve BESİAD’ın işbirliğinde düzenlediğimiz etkinlikte özellikle günümüzde çok ihtiyaç duyduğumuz sevgi, saygı ve dostluğu paylaşıp yaşadık. İnsanın varoluşuyla ortaya çıkan bir gerçek olan sevgiyi ister mitolojik, ister felsefik istersek de bilimsel açıdan ele alalım; insansız sevgi düşünülemez. Sevgi içimizde çiçekler ve güneşler açtıran gerçeğimiz ve insanın en güzel duygusudur. Sevgi paylaştıkça çoğalır ve sorunlar paylaştıkça azalır. Bu güzellikleri tüm halkımızla paylaşmaktan mutluyuz” dedi. Konuşmasının sonunda organizasyona destek veren Karşıyaka Belediyesi Başkanı Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar’a ve organizasyon için büyük emek harcayan TONO organizasyona teşekkürlerini sunan Sungur, etkinlikte açılan standların esnafa hareket getirdiğini ve İzmir ekonomisine katkı sağladığını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özgecan ve Hukuk!..
Sonraki Haber Karşıyaka'da tüketici sorunlarına hızlı çözüm

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?