ANA SAYFA > EKONOMİ > Bergama Köftecisi'ni Kaymakam Yücel hizmete açtı

Bergama Köftecisi'ni Kaymakam Yücel hizmete açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bergama Köftecisi'ni Kaymakam Yücel hizmete açtı

Güçlü bir oluşumla kurulan ve Karşıyakalılar başta olmak üzere, Çiğli ve İzmirliler'e hizmet verecek olan Bergama Köftecisi Ataşehir'de hizmete açıldı.

Açılışı Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel yaptı. CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam da katıldı.
Ufuk Yurtseven'in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Bergama Köftecisi en kısa zamanda, İzmir ve ilçeleri ardından da Türkiye'ye yayılmayı düşünüyor. Ataşehir Mahallesi 8019/11 sk. No:12 Çiğli (Ekol Hastanesi karşısı) adresinde faaliyete geçen Bergama Köftecisi'nin açılışı görkemli bir törenle yapıldı ve çok sayıda işadamı, esnaf, sanayici, gazeteci ve stk üyeleri bir araya geldi. Renkli görüntülere sahne olan açılış törenindeki ikramların eşsiz lezzeti olduğunu ve nezih ortam hoş sohbet ile İşletmenin konukseverliğinden memnun kalınması Bergama Köftecisi ortaklarını son derece de mutlu etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karaege'den Durak'a sert cevap
Sonraki Haber Ekmeleddin İhsanoğlu Karşıyaka'da en çok oyu nereden aldı?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?