ANA SAYFA > İZMİR > Bergama Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yapımı başlıyor

Bergama Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yapımı başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bergama Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yapımı başlıyor

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun Ankara’da bakanlar ile yaptığı sık görüşmeler bir bir meyvesini vermeye devam ediyor.

20 Ünitlik olarak eski Devlet Hastanesi arsası üzerine inşa edilecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 4 bin 398 m2 arsa üzerinde 1755 m2 bina oturum alanında (bodrum+zemin+2 kat) olmak üzere toplam 4 kat olarak inşa edilecek.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun Ankara’da AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmeler ardından projelendirme çalışmaları start alan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin biran önce tamamlanacağını ifade eden Başkan Koştu, “Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve AK Parti İzmir İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’ye çok teşekkür ederim. 2019 yılında Sağlık Bakanımızdan sözünü aldığımız, geçtiğimiz yıl Nisan ayında ihalesi yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin temel kazısı tamamlandı. İnşaatı yakında başlıyor. 20 ünitlik olarak inşaa edilecek olan merkezimiz içerisinde aynı zamanda Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’de bulunacak” dedi.

Bergama Eski Devlet Hastanesi arsası üzerine inşa edilecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Bergama’nın yaklaşık 23 milyon lira değerinde bir yatırım daha aldığına işaret eden Başkan Koştu, “Görev süremiz içerisinde hemşehrilerimize verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirebilmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Doğalgaz’dan Çevre Yolu’na, Sağlık yatırımlarından sosyal yaşam alanlarına ve yollara kadar her sözümüzü inşallah yerine getiriyoruz, Getirmeye devam edeceğiz. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz ilçemize hayırlı olsun” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan 3 transfer...
Sonraki Haber Karşıyaka’da elektronik iş yeri ruhsatı dönemi başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?