ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan 3 transfer...

Karşıyaka'dan 3 transfer...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan 3 transfer...

Karşıyaka, ara transfer döneminin son gününde kadrosunu 3 genç oyuncu ile takviye etti.

Yeşil-kırmızılılar, 3'üncü Lig ekibi Başkent Gözgözler Akademi FK'dan 19 yaşındaki kaleci Evra Saner Gülal'ı bonservisiyle kadrosuna katarken, Altınordu'dan 19 yaşındaki sağ bek Tuncay Turgay Çağman'ı sezon sonuna kadar, 21 yaşındaki stoper Aykut Çolakoğlu ise 2 yıllığına kiraladı.

Galatasaray altyapısından yetişen kaleci Evra bu sezon Başkent ekibinde forma şansı bulamazken, sezonun ilk yarısını kiralık olarak 2'nci Lig ekibi Niğde Anadolu FK'da geçiren Tuncay 13 maçta, Aykut ise 16 karşılaşmada görev yaptı. Karşıyaka, ara transfer döneminde Fatih Ergen, Fatih Taşdelen, Can Vural, Kerem Pala ve Denis Meriç'in ardından 8 transfer yapmış oldu. Bu arada Fatih Öztekin, Amed Sportif'e bonservisiyle giderken, İlyas Kahraman ise Alanya Kestel'e kiralık gönderildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Bodo Benzersiz Sürprizler ile Sevdiklerinizi Şımartmanıza İmkan Sağlıyor!
Sonraki Haber Bergama Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yapımı başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?