ANA SAYFA > İZMİR > Belediye Başkanları Birliği küresel doktorları dinledi

Belediye Başkanları Birliği küresel doktorları dinledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Belediye Başkanları Birliği küresel doktorları dinledi

İzmir Belediye Başkanları Birliği Derneği Küresel Doktorlar Ege Sağlık Federasyonunu ziyaret etti.

Küresel Doktorlar tarafından hazırlanan mütevazı programa Belediye Başkanlar Birliği Başkanı Cengiz Bulut, Eş Başkan Ahmet Sarışın, Genel Sekreter Ü. Nuri Çiftçi ve Galip Öztürk iştirak ettiler. Program Esafed’ in tanıtım filminin izlenmesi ile başladı. Küresel Doktorlar Başkanı Prof. Dr. H. Hüseyin Yılmaz’ ın açılış konuşmasını müteakip Genel Sekreter Halil Güner, Afrika ülkelerinde devam eden Katarakt faaliyetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Yr. Doç. Dr. Musa Saraçoğlu Obstetrik Fistül Projesinde kat edilen önemli mesafeyi ve hastalığın Afrika da ulaştığı vahim durumu gözler önüne serdi. 

Dr. Osman Bölükbaşı ise genç nüfusu kıskacına almış Uyuşturucu ile Mücadelede Küresel Doktorlar olarak yaptıkları icraatlardan bahseden sunumunu gerçekleştirdi.  Sunumların ardından Belediye Başkanları Birliği Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Bulut bir konuşma yaptı. Bulut yaptığı konuşmada; “İzlediklerimizden son derece etkilendik. Manzaranın çok acı olduğunu gördük. Küresel Doktorların insanlığın dertlerine koydukları teşhisler muhteşem. Dünya artık bu insanları düşünmek zorunda. Ben mutluyum, ben rahatım diyen herkes Küresel doktorları izlemeli. Destek vermeli. Küresel doktorlar olarak sizler, dünya insanlığının sağlık problemlerine laftan öte ciddi icraatlar sergileyerek çareler üretmişsiniz. Bunda da epey yol kat etmişsiniz. Bunu herkes yapamaz. Bu programın devamı Belediye Başkanları Birlik merkezimizde olacaktır. Sizleri takdir ediyoruz. Bu akşamki ortak program için hepinize teşekkür ediyoruz. Biliniz ki, biz İzmir Belediye Başkanları Birliği olarak Küresel Doktorların hizmetindeyiz” dedi.

Birliğin Eş Başkanı Ahmet Sarışın ise yaptığı konuşmada “ Ben Küresel Doktorların Federasyonuna gelene kadar iyi bir insan olduğumu düşünüyordum. Küresel Doktorların faaliyetlerini dinleyince yeterince iyi olmadığımı en azından Küresel Doktorlar kadar iyi olamadığımı anladım. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Takdir ediyorum. Nezdinizde üyeleriniz de tebrik ediyorum. İzlediklerimden Küresel doktorların yaptıklarının her babayiğidin yapacağı türden olmadığını gördüm. Gönlünde insan sevgisi olanların işidir bu. Siz laf değil iş üretiyorsunuz. Tebrik ediyorum. Mum dibine ışık vermeli. Bizler birbirimizi anlamıyoruz. Dolayısıyla da sevemiyoruz. Gördüm ki, Küresel Doktorlar ve gönüllüleri bu problemi de aşmış. Yaradılanı yaradandan ötürü seviyorsak fedakârlıklar kaçınılmazdır. Küresel Doktorlarda bunu yapıyor. Bugünden sonra iyi insan olmaya çalışacağım Küresel Doktorlara desteğimiz sürecektir. Küresel Doktorların ellerinden öpüyorum. Yan yana olursak çok daha başarılı oluruz. Birçok engeli kolaylıkla aşarız. Tekrar tekrar tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Program, Prof. Dr. H. Hüseyin Yılmaz’ın Belediyeler Birliği Başkanı Cengiz Bulut’a plaket takdimi ile sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kalbi elektrik fırtınasına tutuldu
Sonraki Haber Akademisyenlerin gözünden kadının toplumsal sorunları bu kitapta toplandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?