ANA SAYFA > SPOR > Başkan Diniz’den Karşıyaka Haber’e özel açıklamalar

Başkan Diniz’den Karşıyaka Haber’e özel açıklamalar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Diniz’den Karşıyaka Haber’e özel açıklamalar

Karşıyaka’nın yeni Başkan’ı Fatih Diniz, dünkü Olağanüstü Kongre’nin ardından sıcağı sıcağına Karşıyaka Haber’e konuştu.

Dünkü Kongre’de ortaya çıkan tablonun sevindirici olduğunu belirten Diniz, “Kulübün bu zor gününde ortaya çıkıp aday olmak her iki liste için de zor bir şeydi. Bu durum Karşıyakanın sahipsiz olmadığını gösterdi. Katılım da fena değildi, demek ki insanlar ne kadar kötü durumda olursa olsun Karşıyaka sevgisiyle oraya geliyor, kulübüne sahip çıkıyor. Bu bizim için çok sevindiriciydi. İkinci olarak kongrenin birçok kişinin beklediği tarzda geçmeyip, tam aksine sukünet içinde geçmesi de çok sevindiriciydi. Herkese örnek olduğumuzu düşünüyorum. Umarım önümüzdeki kongreler de bu şekilde geçer” dedi.

“Transferi konuşmak için erken”

Transfer çalışmaları ve teknik direktör değişikliğiyle ilgili konuşmak için de çok erken olduğunu söyleyen Başkan Diniz, “Hüseyin hocamız Karşıyaka’nın içerisinden gelmiş bir insan, o da bizim için çok değerli bir isim. Kendisiyle yarın görüşüp onun da fikirlerini alacağız. Daha sonra yol haritamızı oluşturacağız” diyerek bu konudaki çalışmaların önümüzdeki günlerde başlayacağı mesajını verdi.

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cihan Büyükoral:''Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun''
Sonraki Haber AK Partili Nükhet Hotar'dan yeni yıl mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?