ANA SAYFA > İZMİR > AK Partili Nükhet Hotar'dan yeni yıl mesajı

AK Partili Nükhet Hotar'dan yeni yıl mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Partili Nükhet Hotar'dan yeni yıl mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Nükhet Hotar, yeni yıl dileklerini içeren bir mesaj yayımladı.

Hotar'ın mesajı şöyle: "Hüzünlerin ve sevinçlerin beraber yaşandığı yoğun gündemi olan bir yılı daha geride bırakıyoruz. Yeni umutların ve beklentilerin daimi olacağı bir yıla girerken, öncelikli dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin, toplumsal hoşgörünün egemen olması ve tüm insanlığın refah içerisinde birbirine huzur ile kenetlenerek yaşamasıdır.

AK Parti ve Hükümetimiz olarak Sosyal Politikalar alanında yürüdüğümüz başarılı yolu, yeni yılda da yeni heyecanlar ve millete hizmet kararlılığı ile durmadan duraksamadan yürümek için gayret içinde olacağız. Bu inançla, başta bakıma muhtaç yaşlılarımız, engellilerimiz ve bütün dezavantajlı vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımızı ve yenilikçi uygulamalarımızı zamanın gerektirdiği sosyo-ekonomik durumlara uyum sağlayacak eksende geliştirip dönüştüreceğimizi özellikle belirtmek istiyorum.

Bu duygu, düşünce ve hedefler ile karşıladığımız 2016’yılının öncelikle ülkemizde ve tüm dünyada barışın hâkim olduğu, istikrarın bozulmadığı, huzurun, kardeşliğin ve birlik olmanın sonuna kadar yaşanılabileceği güven dolu bir yıl olmasını diliyorum"
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Diniz’den Karşıyaka Haber’e özel açıklamalar
Sonraki Haber İzmir yeni yılı Athena ile karşılayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?