ANA SAYFA > SPOR > Başbakan Yıldırım, stat sorununa el attı

Başbakan Yıldırım, stat sorununa el attı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başbakan Yıldırım, stat sorununa el attı

AK Parti İzmir vekili olan Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in stat sorununu çözmek adına konuya bizzat el attı.

İzmir'in stat sorununu çözmek için bakanlığı döneminde de girişimlerde bulunan Binali Yıldırım, Başbakanlık koltuğuna oturduktan sonra konuyla yakından ilgilenmeye başladı. Başbakan Yıldırım'ın, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 18. Ankara İdare Mahkemesi'ne açtığı davada verilen "ihale iptal kararı" yüzünden inşaatları durdurulan statlar için B Planını devreye soktuğu öğrenildi. 

Buna göre inşaatına henüz başlanmayan Göztepe Stadı'yla ilgili Danıştay'ın kararı beklenmeden proje elden geçirilecek ve yeni ihaleye çıkılacak. Zemin çalışmaları tamamlanan ve temel atma aşamasında inşaatı durdurulan Karşıyaka Stadı konusunda ise Danıştay'ın kararı beklenecek. Yakın zamanda açıklanması beklenen kararın Karşıyaka aleyhine olması durumunda, 10 gün içerisinde yeni bir projeyle ihaleye çıkılacak ve stat çalışmaları kaldığı yerden devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber HİASD'den ''kalp krizi'' eğitimi
Sonraki Haber Gençlerde istihdam oranı %34'te kaldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?