ANA SAYFA > İZMİR > Balbay'dan tatilcilere 4 Ağustos çağrısı

Balbay'dan tatilcilere 4 Ağustos çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balbay'dan tatilcilere 4 Ağustos çağrısı

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay 4 Ağustos'ta Gündoğdu'da yapılacak demokrasi ve cumhuriyet mitingi için İzmir'in ilçelerini karış karış dolaşıyor.

Menemen, Kınık. Bergama, Dikili, Aliağa, Foça ilçelerini dolaşan Balbay hem CHP ilçe örgütlerini ziyaret etti hem de kent merkezlerinde yurttaşları mitinge davet etti. İzmir'in tatil yerlerini de ziyaret eden Balbay, "demokrasiye hiç ara verilmemesi için tatile bir gün ara verin, Gündoğdu'da buluşalım" dedi.

Balbay şu mesajları verdi: "4 Ağustos'ta saat 19.30'da güneşi Gündoğdu'dan karanlığın bağrına batıracağız. 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'de her şey sil baştan yapılıyor. Eğriyle doğrunun iyi ayrılması gereken günlerdeyiz. CHP parlamentodaki konumu ne olursa ülkenin sigortasıdır. Gündoğdu bunu göstereceğimiz yer olacak. Bizim demokrasi nöbetimiz yıllardır sürüyor."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avukat Cengiz İlhan’ın adı Karşıyaka'da parkta ölümsüzleşiyor
Sonraki Haber Tansiyon ve kalp hastaları nelere dikkat etmeli?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?