ANA SAYFA > SAĞLIK > Balbay'dan Başkent Üniversitesi Hastanesi tepkisi

Balbay'dan Başkent Üniversitesi Hastanesi tepkisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balbay'dan Başkent Üniversitesi Hastanesi tepkisi

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi'nin kapatılmasına sert tepki gösterdi,"Böyle bir sağlık biriminin kapısına kilit vurmak bizden değilsen öl demektir" dedi.

Balbay Başkent Üniversitesi'nin Prof.Dr Mehmet Haberal öncülüğünde tüm Türkiye'ye yayılmış hizmet birimleri olduğunu anımsatarak şunları söyledi:

"Zübeyde Hanım Hastanesi İzmirlilerin çok yakından bildiği bir sağlık kurumudur. 1998 yılından beri faaliyet göstermektedir. Hizmete başlarken YÖK'ten tüm izinler alınmıştır. Hal böyleyken 17 yıl sonra ani bir kararla siz yasaya uygun çalışmıyorsunuz diyerek yine YÖK'ten yeni bir karar aldırmak, her şey bir yana ahlaki değildir. Buradan sağlık hizmeti alanlara büyük saygısızlıktır. Kınıyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Basmane'deki dramı anlatan sergi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Gelişim, İstanbulspor'a kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?