ANA SAYFA > İZMİR > Balbay, Mavişehir'de balıkçılarla buluştu

Balbay, Mavişehir'de balıkçılarla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balbay, Mavişehir'de balıkçılarla buluştu

CHP İzmir milletvekili 2. bölge milletvekili adayı Mustafa Balbay seçim maratonunu tüm hızıyla sürdürürken Mavişehir Balıkçı Barınağında balıkçılarla buluştu.

Mavişehir Balıkçı Kooperatifi Balık Satış Yeri'nde açık artırma usulü  yapılan balık satışına katılan, Körfez'de balık çeşidi ve miktarının arttığını dile getiren Balbay: "Meslek  yaşamımın ilk yılları körfez haberleri ile geçti. O dönem gerek Ege Üniversitesi ilgili birimleri gerekse hükumet, belediyeler körfezin temizlenmesi için ortak projeler üretirlerdi. Ben yılda 30-40 körfez haberi yaptığımı hatırlıyorum. O yıllarda çocuklar özellikle Bayraklı yakınlarından körfeze yaklaştıklarında duydukları kokudan hemen burunlarını kapatırlar, ellerini altlarına koyarlardı. Acaba ben kaka mı yaptım? diye, böylesine pis kokan bir körfezdi. O günden bugünlere gelinmiş olması körfezde artık balık türlerinin artmış olması çok büyük bir adım. Bunun da devamı körfezde yüzme yarışlarıdır. Aziz Başkanında bunu başaracağına inanıyorum" dedi.
 
Ağ balıkçılığı yapan teknede balıkçıların sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyen Balbay balıkçılık sektörünün gelişmesi için yatırım ve ticaret olanaklarının arttırılacağı sözünü verdi.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Kanser tedavisinde başarı oranı artık daha yüksek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?