ANA SAYFA > İZMİR > Bakan Çelik, İzmir'de üreticinin nabzını tutacak

Bakan Çelik, İzmir'de üreticinin nabzını tutacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bakan Çelik, İzmir'de üreticinin nabzını tutacak

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik İzmir’de düzenlenecek ‘‘Ege Bölgesi Bakanlık Koordinasyon ve Sektörel Ortak Akıl Toplantısı’’nda; Üretici Birlikleri, yetiştiriciler, akademisyenler, kooperatif ve sektör temsilcileri ile bir araya gelecek.

1-2 Nisan tarihlerinde İzmir’e gelecek olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 2 Nisan Cumartesi günü Kaya Termal otelde düzenlenecek ‘‘Bölgesel Koordinasyon ve Sektörel Ortak Akıl Toplantısı’’nda başta süt ve et fiyatları olmak üzere 8 ayrı başlıkta tarım ve hayvancılık gündemini sektör temsilcileriyle birlikte masaya yatıracak.

Hayvancılık, süt ve et piyasası, toplulaştırma çalışmaları, kamuoyunda büyük yankı bulan ‘‘Köye geri dönüş projesi’’, tarımsal desteklemelerdeki mevzuat değişiklikleri gibi konu başlıklarının ön plana çıkması beklenen toplantıda Ege Bölgesi’nin tarım-hayvancılıktaki kısa ve orta vadeli rotası çizilecek.

Toplantı sonrası Birlik ve Kooperatif temsilcileriyle birebir sohbet edecek Bakan Çelik’in küçükbaş hayvan yetiştiriciliği için geniş bir parantez açması bekleniyor. Koyun ve keçi yetiştiricilerinin isteklerini Bakan Çelik’e aktaracağı görüşmede İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Özer Türer, Egeli Birlik Başkanlarının sözcülüğünü üstlenecek.

YÖRESEL LEZZETLER DAMAKLARI ŞENLENDİRECEK!

Toplantı alanında kurulacak stantlarda ise İzmir ve Ege bölgesine has lezzetler yanında Birlik ve Kooperatifler tarafından üretilen ürünler görücüye çıkacak. Bakan Çelik’in bölgesel ortak akıl toplantıları çerçevesindeki son durağı ise Erzurum olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye okumuyor
Sonraki Haber Sındır: “Diktatörlüğün panzehiri CHP’dir”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?