ANA SAYFA > İZMİR > Aziz Kocaoğlu: ''Şehit polisimiz İzmir'i çok büyük bir felaketten kurtardı.''

Aziz Kocaoğlu: ''Şehit polisimiz İzmir'i çok büyük bir felaketten kurtardı.''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aziz Kocaoğlu: ''Şehit polisimiz İzmir'i çok büyük bir felaketten kurtardı.''

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısında polisin fedakarca çarpışmasının İzmir'i büyük bir felaketten kurtardığını vurgulayarak, "Hem kendi adıma hem İzmirli hemşehrilerim adına aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Kocaoğlu, patlamanın meydana geldiği bölgeyle İzmir Adliyesi ve çevresinde incelemede bulundu.

İnceleme sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Kocaoğlu, terörü şiddetle lanetlediklerini, terörün hain yüzünü İzmir'de de gösterdiğini söyledi.

"1 polisimizi ve 1 adliye görevlimizi şehit verdik" diyen Kocaoğlu, şöyle konuştu:

"Polisimizin fedakar çarpışması, hayatını feda etmesi adliyemizi, İzmirimizi çok büyük bir felaketten kurtardı. Hem kendi adıma hem İzmirli hemşehrilerim adına aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Her zaman söylüyoruz, biz birlik beraberlik içinde olmadığımız, küçük hesapları bir kenara bırakmadığımız müddetçe ve belli çıkar odaklarının içeriden, dışarıdan etkisinde kaldığımız müddetçe terörü yenemeyeceğiz. Hep birlikte, 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak terörü yenmek istiyoruz. Bunun için uğraşıyoruz. İzmirli hemşehrilerimizin ve ulusumuzun başı sağolsun."

Basın mensuplarının "adliye içinde çatışma olduğu söyleniyor, doğru mu?" sorusu üzerine Kocaoğlu, "Öyle bir şey söz konusu değil." dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 45 LV 414 plakalı beyaz bir araç aranıyor
Sonraki Haber Ahmet Kenan Tanrıkulu:''Terörizme boyun eğmeyeceğiz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?