ANA SAYFA > İZMİR > Ahmet Kenan Tanrıkulu:''Terörizme boyun eğmeyeceğiz''

Ahmet Kenan Tanrıkulu:''Terörizme boyun eğmeyeceğiz''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ahmet Kenan Tanrıkulu:''Terörizme boyun eğmeyeceğiz''

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'deki terör saldırısına ilişkin, "Millet olarak Allah'ın izniyle terörizme boyun da eğmeyeceğiz, diz de çökmeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Tanrıkulu, yazılı açıklamasında, Türkiye'nin uzun zamandır çok yönlü terör saldırıları altında olduğunu belirtti.

Terörün kirli ve zalim yüzünü bu defa İzmir'de gösterdiğini bildiren Tanrıkulu, şunları kaydetti:

"Acımız büyüktür.Uzun süredir sosyal medyada İzmir'i hedef gösteren hesapların kime hizmet ettiği muhakkak suretle araştırılmalı ve ortaya çıkarılmalıdır. Millet olarak Allah'ın izniyle terörizme boyun da eğmeyeceğiz, diz de çökmeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Kaçan terörist ve bunlara yataklık edenler de en kısa zamanda yakalanıp, cezasını bulacaktır. İzmir'in kardeşliğine, sıcaklığına hiçbir terör saldırısı zarar veremeyecektir. Yaşamını yitiren şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve yaralılarımıza acil şifalar dilerken, bir kez daha güzel İzmirimize geçmiş olsun diyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aziz Kocaoğlu: ''Şehit polisimiz İzmir'i çok büyük bir felaketten kurtardı.''
Sonraki Haber Işınsu Kestelli: Korkmayacağız, terör bitene kadar yılmayacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?