ANA SAYFA > GÜNDEM > Aynı yerde, tablo hep aynı...

Aynı yerde, tablo hep aynı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aynı yerde, tablo hep aynı...

Karşıyaka Bostanlı Şehitler Bulvarı-1671 Sokağın kesistiği yol ayrımında her gün alışılmış tablo... Bugün yine belediye otobüsü ile özel aracın hasarlı kazası...

Şehitler Bulvarı'ndan 1671 sokağa çıkan belediye otobüsü ile özel 1671 sokakta Karşıyaka istikametine giden özel araç kaza yaptı. Ölü veya yaralının olmadığı ancak araçta hasarın meydana geldiği kazada mağdur olan yine otobüs yolcuları ve kapanan yoldan geçmek isteyen özel araçlar oldu. Sokak sakinleri ise korno sesleriyle her gün yaşanan "gürültü kirliliği"ni bir kez daha yaşamış oldu.

Mahalle sakinleri trafiğin burada özellikle sabah ve akşam saatlerinde çok sıkıştığını, cafelerin önündeki çift sıra otoparklardan sıkıntı yaşandığını ancak tüm şikayetlere karşın hiç bir tedbirin alınmadığını iddia ederken, "burada kazasız ve kavgasız gün yok. Yetkilileri sadece bir gün bir kaç saat burada oturmaya davet ediyoruz" dediler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deniz Çoban: Hakem itiraf ederse maç tekrarlanır
Sonraki Haber Karşıyaka'da yarın elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?