ANA SAYFA > EKONOMİ > Avrupa’ya ihraç ürünlerin geliri öğrencilere burs olarak verilecek

Avrupa’ya ihraç ürünlerin geliri öğrencilere burs olarak verilecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Avrupa’ya ihraç ürünlerin geliri öğrencilere burs olarak verilecek

Özellikle kız çocuklarının eğitimlerini sürdürmelerini sağlama amacıyla kurulan, birçok iş ve bilim insanın da yönetiminde yer aldığı Geleceğim Ol Derneği’nden (GOLD) alkışlanacak proje.

Karşıyaka’da kurulan GOLD dernek binasında, Avrupa’nın ünlü markalarına dikilen birinci kalite farklı ürünlerinden oluşan kermes düzenledi.
 “Hiçbir armağan, bir çocuğa vereceğiniz iyi bir gelecekten daha kıymetli olamaz” diyen GOLD başkanı Serdar Yavaşoğlu, Avrupa’nın ünlü markalarına dikilen birinci kalite farklı ürünlerin sergilendiği kermes düzenledik. Burs verdiğimiz öğrenci ve ailelerine destek için bekleriz.  Yirmiye yakın Avrupa’ya ihracat yapan firma sahibi arkadaşlarımızın desteği ile üyelerimize bu ürünleri getirdik. Burs verdiğimiz öğrencilerimize, ülkemizin her yerinden destek devam ediyor. Yanımızda olan tüm dostlara, binlerce teşekkür ediyoruz” dedi.
Yüzlerce giyim ve ayakkabının yer aldığı kermesi gezenler için de üyeler tarafından hazırlanıp getirilen yiyeceklerden alanlar da bağış kutusuna bağışta bulunuyor.
23 Aralık tarihine kadar GOLD dernek binasında açık olacak kermesten herkesin faydalanabileceği belirtildi. 
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dağ: Millet Bahçesi alanını KSK'ye kazandıracağız
Sonraki Haber İlk balık döneri kaymakamın elinden yediler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?