ANA SAYFA > SPOR > Dağ: Millet Bahçesi alanını KSK'ye kazandıracağız

Dağ: Millet Bahçesi alanını KSK'ye kazandıracağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dağ: Millet Bahçesi alanını KSK'ye kazandıracağız

Dünya Karşıyakalılar Günü'nde Karşıyaka Spor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan canlı yayına katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ Mavişehir'deki millet bahçesi olarak planlanan alanı Karşıyaka Spor Kulübü'ne kazandıracaklarını söyledi.

Canlı yayına konuk olan Dağ "110. yıl dile kolay, 1912'de İzmir'de yaşayan Türklerin kurduğu kulüp. Kuvayi milliye ruhuyla kurulmuş bir kulüp, ülkemize her alanda hizmet ediyor. Kurtuluş Savaşındaki başarıları malum, ben tüm Karşıyaka taraftarının gününü kutluyorum. İnşallah nice yıllara, daha iyi yerlerde, daha ciddi başarılarını kutlamayı temenni ediyorum" dedi.

Mavişehir'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na ait olan Millet Bahçesi olarak planlanan alanın, Karşıyaka Spor Kulübü'ne verildiğini anlatan Dağ, "Kulüp başkanımız Turgay Bey Mavişehir'de millet bahçesi olarak ayrılan yerin kulübe tahsisi, kulübün burada altyapı üstyapı tesislerinin oluşumuyla alakalı ricada bulundu. Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın uhdesinde burası, kulüp başkanımızla birlikte Bakanımızla görüştük. Millet Bahçesi ile tesisleri bir arada yapabilir miyiz noktasında Bakanlığımız çalıştı ve tesis olarak yapılan bölümün bir kenarında mahallelinin vakit geçireceği park noktasında mutabık kaldık. Bu hafta Çevre Şehircilik Bakanlığımızın Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü ile görüşüp süreci ilerleteceğiz. Burayı Karşıyaka Spor Kulübü'ne kazandıracağız. Dünya Karşıyakalılar Günü'nde Karşıyakalı hemşerilerime müjdem olsun" açıklamasında bulundu.

Hamza Dağ Karşıyaka Stadı ile ilgili ise "Karşıyaka bizi takip ediyor, bilmelerini istiyorum ki; biz İzmir'e 3 stat parolasıyla çıktık. İlk stadımız Karşıyaka idi, yapımı noktasında işe başladık ama Göztepe Gürsel Aksel ve Alsancak Mustafa Denizli statlarını daha önce bitirmek nasip oldu. Biz Karşıyaka Stadı'nın bitmesi noktasında ciddi efor sarf ettik" dedi.

Konuyla ilgili Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ise "Büyük teşekkür borçluyum Hamza Başkana, projenin ilk günüden beri, proje olmaza gittiğinde de bize büyük destek verdi. Birlikte gezdik bu alanı, millet bahçesi projesi vardı, Hamza Başkan şehri iyi bilen biri olarak burada millet bahçesi olmayacağını, kulübe verilmesi gerektiğini bakana anlattı. Stat da çok önemli ama bu tesis projesi kulübün geleceğini kurtaracak bir projedir. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, Hamza Başkanım" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de öğrencilere kuru yemiş ve meyve dağıtılacak
Sonraki Haber Avrupa’ya ihraç ürünlerin geliri öğrencilere burs olarak verilecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?