ANA SAYFA > EĞİTİM > İlk balık döneri kaymakamın elinden yediler

İlk balık döneri kaymakamın elinden yediler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İlk balık döneri kaymakamın elinden yediler

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje etkinliğinde öğrenciler ilk balık döneri Kaymakamın elinden yedi.

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Balık Sağlıktır, Balık Başarıdır” sloganı ile başlatılan “100. Yılda Su Ürünleri ile Sağlıklı Çocuk Sağlıklı Nesiller” Projesinin 9. Etkinliği Karşıyaka’da yapıldı.
Karşıyaka Belediyesi TOKİ İlkokulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Diker, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İl Tarım Orman Şube Müdürü Levent Özkan, İlçe Tarım Orman Müdürü Bülent Üngür, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, İlçe Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek, KAR İŞKAD ve okul yöneticileri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. 
Karşıyaka Belediyesi TOKİ İlkokulu’nda kurulan döner tezgahında sıra ile çocuklara ekmek arası balık döner ile meyve suyu dağıtıldı.
Öğrenciler ilk kez balık döneri yediklerini belirterek çok beğendiklerini söyledi.
Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir çocuklara döner ve meyve suyu ikram etti. Kaymakam demir yaptığı konuşmada, öğrencilerin sağlıklı beslenmelerinin başarıda büyük katkısı olduğunu belirterek şunları söyledi. “Çocuklarımız geleceğimizdir. Onları önemsemeliyiz. Sağlıkları ve başarıları hepimiz için çok önemli” dedi.   
100. Yılda Su Ürünleri ile Sağlıklı Çocuk Sağlıklı Nesiller” Projesi etkinliğinde  600 öğrenciye balık döner ve meyve suyu dağıtıldı.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avrupa’ya ihraç ürünlerin geliri öğrencilere burs olarak verilecek
Sonraki Haber Karşıyaka Nüfus'ta hafta sonu mesaisi devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?