ANA SAYFA > SPOR > Atina yeşil kırmızı!..

Atina yeşil kırmızı!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atina yeşil kırmızı!..

Euroleague'de yarın Panathinaikos'la deplasmanda karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka'yı zorlu maçta yalnız bırakmayacak olan yeşil kırmızılı taraftarlar adeta Atina'yı istila etti.

Tarihinde ilk kez katıldığı Euroleague'e evinde Barcelona Lassa galibiyetiyle başlayan Pınar Karşıyaka yarın deplasmanda Panathinaikos'la karşılaşacak.

Bu zorlu maç için Karşıyakalı taraftarlar uçak ve feribot ile Atina'ya akın ediyor. Dün geceden beri devam eden Karşıyakalı istilası yarın da sürecek. Maçı yaklaşık 400-500 civarında Karşıyakalı taraftarın takip etmesi beklenir. Yeşil kırmızılı taraftarlar büyük ihtimal ile Euroleague tarihinde deplasmanda en kalabalık taraftar topluluğu olacak.

Karşılaşma öncesinde Yunanistan polisinin güvenlik sebebiyle aldığı karara göre maça gidecek olan Karşıyakalı taraftarlar toplu olarak salona götürülecekler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka liderle karşılaşmaya hazırlanıyor
Sonraki Haber MHP'li Tanrıkulu: "Çözüm sürecine son vereceğiz"

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?