ANA SAYFA > SPOR > Atilla Güneş: Pes etmeyeceğimizi kanıtladık

Atilla Güneş: Pes etmeyeceğimizi kanıtladık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atilla Güneş: Pes etmeyeceğimizi kanıtladık

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta Eyüpspor'u 2-1 mağlup eden Karşıyaka'da teknik direktör Atilla Güneş pes etmeyeceklerini kanıtladıklarını söyledi.

Atilla Güneş, "Bu karşılaşmayı kaybetsek belki de psikolojik olarak havlu atacaktık. Yenik duruma düşmemize rağmen kazanıp pes etmeyeceğimizi kanıtladık. Umudumuzu koruyoruz. Deplasmanda oynadığımız Kastamonuspor, İnegölspor ve Tokatspor karşılaşmalarında 8 puan bırakarak büyük avantaj kaybettik. O dönem üst üste çıktığımız uzak deplasmanlar bizi olumsuz etkiledi. Karşıyaka'nın bu ligde adı, arması bile yetiyor. Tokat deplasmanında belediye araçları gün boyu caddeleri gezip takımın bizimle oynayacağı maçı duyuruyordu. Kastamonu'da rakiplerinin Karşyaka olduğunu camilerden anons ettiler. Bütün rakipler bize ekstra motive oldu. Ancak artık geçmişe sünger çektik. İç sahada üst üste 4 maçı kazandık. Şimdi sıra deplasmanda kazanmaya geldi" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atatürk'ün Foça'yı ziyaretinin 83. yıldönümü kutlandı
Sonraki Haber 8.Alaçatı Ot Festivali sona erdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?