ANA SAYFA > İZMİR > 8.Alaçatı Ot Festivali sona erdi

8.Alaçatı Ot Festivali sona erdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
8.Alaçatı Ot Festivali sona erdi

Alaçatı'da dört günde 200 bine yakın ziyaretçinin ağırlandığı 8. Alaçatı Ot Festivali sona erdi.

Çeşme ilçesindeki 8. Alaçatı Ot Festivalinin son gününde, amfi tiyatroda düzenlenen "En Fazla Çeşit Ot Toplama Yarışması" ve "En Güzel Ot Yemeği Yarışması" festivale heyecan ve renk kattı. Yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi. Türkiye'nin her yerinden, 2 bine yakın tur otobüsü ile Çeşme ve Alaçatı'ya akın eden festival ziyaretçiler, sadece Çeşme bölgesindeki otel ve pansiyonları değil, Seferihisar, Urla, Kuşadası ve İzmir'deki otelleri doldurdu. Çeşme Emniyet Müdürlüğünün aldığı önlemler sonucunda da, asayiş ve trafik sorunu yaşanmadı.

Ödül töreninin ve kapanış konuşmasının ardından festival sona erse de, festival ziyaretçilerinin Alaçatı ve Çeşme'deki hareketliliği akşam saatlerine kadar sürdü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atilla Güneş: Pes etmeyeceğimizi kanıtladık
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi Bilim Merkezi’ne ziyaretçi akını

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?