ANA SAYFA > SPOR > Atatürk Stadı'nda yenileme çalışmaları sürüyor

Atatürk Stadı'nda yenileme çalışmaları sürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atatürk Stadı'nda yenileme çalışmaları sürüyor

İzmir Atatürk Stadı'nın yeni sezona yetişmesi için çalışmalar devam ediyor.

Sezonun tamamlanmasının ardından stattaki yenileme çalışmaları hızla başlatıdı, ayrıca zeminin yenilenip, yeni döneme yetiştirilmesi için yoğun çaba sarf edilecek.

Depreme dayanaksız olduğu için kapatılan Alsancak Stadı'nda tekrar müsabaka oynatılması için tribünlerinin yıkılması ve ihale yapılmasının ardından en kısa zamanda yıkımına başlanacak.

Ancak Alsancak Stadı'nın ise 2015-2016 sezonuna yetişmesinin zor olduğu öğrenildi.

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi'nin işbirliğiyle yapımı süren 6 bin 700 kapasiteli Doğanlar Stadı'nın yeni sezona yetişmesi için çalışmalar devam ediyor. Kapasitesi kademeli olarak 12 bin 500 kişiye çıkarılacak statta passolig sisteminin bulunmuyor. Bu sistemin stada yapılmaması halinde PTT 1. Lig maçlarının burada oynanaması mümkün olmayacak.

PTT 1. Lig'de önümüzdeki dönem İzmir'i temsil edecek takımlardan Karşıyaka, maçlarını Yeni Buca Stadı'nda oynamak için Buca Belediyesi ile anlaştığını açıklamıştı. Diğer İzmir ekipleri Altınordu ve Göztepe'nin maçlarını nerede oynabileceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi’nden yeni bir işbirliği
Sonraki Haber Kaf Kaf İncedemir ve Kurtuluş ile anlaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?