ANA SAYFA > İZMİR > Askıda Fatura yeniden hayata geçti

Askıda Fatura yeniden hayata geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Askıda Fatura yeniden hayata geçti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in pandemi sürecinde “Biz Varız” dayanışması kapsamında başlattığı Askıda Fatura uygulaması Ramazan ayı nedeniyle yeniden hayata geçirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekonomik krizin ağırlaştırdığı yaşam koşulları nedeniyle temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanan ailelere destek olmak için Askıda Fatura uygulamasını yeniden hayata geçirdi. Ramazan ayının dayanışma ruhunun yükseldiği çok özel günler olduğunu ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tüm İzmirlileri imkanları ölçüsünde kampanyaya destek vermeye çağırarak “İşsizlik ve yoksulluk ülkemizin en büyük problemi. Hayat pahalılığı akıl almaz boyutlara ulaştı. Şimdi yeniden dayanışma zamanı. Maddi sıkıntı yaşayan hemşerilerimizin su faturalarını ödeyerek bu dayanışmayı büyütebiliriz. İnanıyorum ki bu dayanışma bizi ayakta tutacak ve zor günleri bu sayede aşacağız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, insani destek tarifesi kapsamında yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara, şehit ailelerine ve gazilere 10 metreküpe kadar yüzde 20, 10 metreküpün üzerinde ise 2 metreküp ücretsiz su verildiğini ifade eden Soyer, tüm İzmirlileri Askıda Fatura uygulaması ile bu dayanışmaya ortak olmaya çağırdı.

Aylık su faturalarını ödeyemeyenler ile onların yerine ödemek isteyenler www.bizizmir.com adresine başvurabilecek. İhtiyaç duyan vatandaşlar ödeyemedikleri su faturalarını site üzerinden sisteme yükleyebiliyor. Yapılan sosyal inceleme kapsamında başvurusu uygun görülen ve gerçekten ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşların faturaları ise askıya çıkarılıyor. Ödeme yapmak isteyenler buradan seçtikleri faturaları ödeyerek kampanyaya destek olabiliyor. “Askıda fatura” uygulamasına “Biz İzmir” web sitesi üzerindeki şu linkten ulaşılabiliyor:https://www.bizizmir.com/tr/AskidaFatura/AskidaFaturalar

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Efes Selçuk'ta Kütüphane Haftası dolu dolu geçti
Sonraki Haber Bornova’da tarıma tam destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?