ANA SAYFA > İZMİR > Efes Selçuk'ta Kütüphane Haftası dolu dolu geçti

Efes Selçuk'ta Kütüphane Haftası dolu dolu geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Efes Selçuk'ta Kütüphane Haftası dolu dolu geçti

58. Kütüphane Haftası sebebiyle “Kütüphanede Etkinlik Var” sloganı ile Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerde öğrenciler kitapların renkli dünyasında keyifli bir yolculuğa çıktı.

58. Kütüphane Haftası etkinlikleri arasında atölyeler yer aldı. Öğrenciler belirli yaş gruplarına göre Sosyal Bilgiler Öğretmeni Baykal Deniz’in katılımıyla düzenlenen Felsefe Atölyesi’ne ve Yaratıcı Drama Eğitmeni Zuhal Tankaş’ın katılımıyla düzenlenen Masal Atölyesi’ne katıldı.

Kütüphane Haftası’nda müzikal etkinlikler de yer aldı. Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde müzik eğitmenlerinden Bahadır Varvar’ın öğrencileri Kütüphane Haftası’na özel bir konser verdiler. Merkezin eğitmenlerinden Kerim Akgüneş’in öğrencileri ise ritim performansları ile beğeni topladı. Ayrıca Kütüphane Haftası boyunca Efes Selçuk’taki okul öncesi ve farklı düzeydeki okullardan öğrenciler kütüphaneyi ziyaret ederek, kitap rafları arasında bir yolculuğa çıktılar. 

Öğrenci grupları ve ailelerinden oluşan günde ortalama 100 kişinin ders çalışmak, kitap okumak ve müzik kurslarına katılmak için geldiği Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde Kütüphane Haftası sebebiyle kütüphanede en çok kitap okuyan üyeler de ödüllendirildi. Vicdan Ertaş, Arda Doğan, Ayşenur Çelimli ve Gamze Görür’e Efes Selçuk’un kitap kurtları olarak kitap setleri hediye edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hülya-Özdemir Nutku Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali başladı
Sonraki Haber Askıda Fatura yeniden hayata geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?