ANA SAYFA > GÜNDEM > Arda'nın ''Sessiz Çığlık''ı ayakta alkışlandı...

Arda'nın ''Sessiz Çığlık''ı ayakta alkışlandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Arda'nın ''Sessiz Çığlık''ı ayakta alkışlandı...

18 aylık iken otizm tanısı konulan Karşıyaka iş okulu öğrencisi Arda Feroğlu’nun "SESSİZ ÇIĞLIK" adlı konseri ayakta alkışlandı.

(ODER) Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği ve Karşıyaka Belediyesince Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda "Otizm Farkındalık Ayı" nedeniyle birlikte düzenlenen Arda Feroğlu'nun sahne aldığı, davetlilerden büyük alkış aldı.

Arda, "SESSİZ ÇIĞLIK" adlı konserinde Ahmet Kaya’dan, Kayahan, Âşık Veysel, Kazım Koyuncu, Erkin Koray, Ferda Anıl Yarkın, Edip Akbayram, Onur Akın’dan 16 parça seslendirdi.

Konser sırasında Arda’nın Annesi için söylediği Ahmet Kaya’nın “Hani Benim Gençliğim Anne” şarkısı sırasında duygulu anlar yaşandı.

Konser arasında Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da Roman danslarıyla gecede oyunlar sergiledi.

Konser sonunda Arda’yı sahnede yalnız bırakmayan 8 yıldır özel eğitim öğretmenliği yapan öğretmen Rahşan Özgenlik’in davetlilerin çoğu tarafından kutlanması dikkat çekti.

Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konsere Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, ODER Yönlendirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Güngör, CHP 2. Bölge Milletvekili Adayı Ali Kemal Elitaş, Belediye meclis üyeleri, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Ethem Dağlı, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Arda Feroğlu’na 18 aylıkken otizm tanısı konmuş

1994 doğumlu Arda Feroğlu’na henüz 18 aylık iken otizm tanısı kondu. Yoğun olarak hiperaktivitesi bulunan okuma ve yazmaya 3 yaşında başlayan Arda, Karşıyaka İş Okulu 11.sınıfına devam ediyor.

2013 yılında yapılan Türkiye Atletizm yarışmasında uzun atlama ve 200 metrede Türkiye şampiyonu olan Arda İzmir il genelinde yapılan resim ve müzik yarışmalarında 2 adet birincilik 3 adet ikincilik ödülünde sahibi oldu. İngilizceyi iyi derecede biliyor. Arda için 19 yıllık engelleri yıkma savaşında Anne ve Baba Feroğlu kalp damarlarında stend sahibi oldular.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’in en güzel renkleri 6’ncı kez ödüllendirildi
Sonraki Haber Karşıyaka tramvayına revize...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?