ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Antik Çağın Ruhları sergisi Konak AKM'de

Antik Çağın Ruhları sergisi Konak AKM'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Antik Çağın Ruhları sergisi Konak AKM'de

İzmirNA Fotoğraf Atölyesi kursiyerleri tarafından Ege’nin birbirinden önemli antik kentlerinde çekilen fotoğraflar, Konak Atatürk Kültür Merkezi’nde 5-7 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali kapsamında 5 Aralık Cuma günü AKM’de sergilenecek.

Narlıdere Belediyesi Fotoğrafçılık Kursu ve İzmirNA Fotoğraf Atölyesi Eğitmeni Bahadır Karabıyık, sergi ile ilgili bilgi verirken, “Muasır medeniyetin üzerine kurulu olduğu yerin altından yükselen kentlerimizin ve değerlerimizin mirasçıları bizlerin sıkça ziyaret ettiği antik mekanlardan, kurgu dahil, izlenimlerimizden oluşacak sergimiz Ankara Ticaret Odası’na taşınacak” dedi.

Sergi 5 Aralık Cuma günü saat 11.00 ile saat 20.00 arasında gezilebilecek.

Üç gün boyunca seminer ve workshoplar, dans tiyatrosu, interaktif stand up ve imza saatlerinden oluşan etkinlik kapsamında  İzmirNA Eğitmeni Bahadır Karabıyık, 7 Aralık Pazar günü saat 19.00’da Yeni Çağın Öncü Şehri İzmir konulu kapanış konuşmasını yapacak.

Fotoğraf: Nuran BAĞLAM

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'e gelen yabancı turist %7 azaldı
Sonraki Haber Akpınar: Kimse bizden işporta işgal işlerine izin vermemizi beklemesin

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?