ANA SAYFA > EĞİTİM > Anaokulunda Çok Dilli Eğitim Projesi

Anaokulunda Çok Dilli Eğitim Projesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anaokulunda Çok Dilli Eğitim Projesi

İlki 2014 Kasım ayında Avusturya’da gerçekleştirilen Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Kapsamında yürütülen “Polyglot” (Çok dil-Çift dil ) isimli Erasmus + KA2 projesinin ikinci toplantısı Avusturya, İtalya, Kıbrıs, Bulgaristan ve İspanya’dan katılan ortaklarla birlikte Bulgaristanın Ruse şehrinde gerçekleştirildi.

 Toplantıyı ziyaret eden Bulgaristan Ulusal TV ile ropörtaj yapan Projelerden sorumlu Ümit Karademir, İzmir’i ve  Fatih Koleji’ni tanıtarak bilgi verdi.

Ümit Karademir koordinatörlüğünde yürütülen projede anaokulu bölümündeki yaş grubunu hedef alarak erken yaşta çok dilli eğitimin sağlanabilmesi için ve çocukların yabancı dili en iyi biçimde öğrenebilmeleri için elektronik öğrenme metotları incelemek, geliştirmek ve öğrenim aşamalarını bireysel olarak yapabilmeleri konusunda motive etmek konularına odaklandı.

Proje hakkında bilgiler veren Karademir şöyle konuştu: “5 Öğretmen, 20 aile, 60 öğrenci ile uygulamalı olarak gerçekleştirilen Polyglot Erasmus + KA2 projemiz, başladığı günden bu yana başarılı bir şekilde devam etmekte olup ortak ülkeler arasında belirli dönem aralıkları ile yapılan bu toplantılarla daha da verimli hale gelmesi hedeflenmektedir. Yabancı dil eğitiminin küçük yaştan itibaren başlatılmasının önemini vurgulayan Ümit Karademir İzmir Özel Fatih Koleji olarak böyle bir projede yer almaktan ve öğrencilerin dil gelişimlerini küçük yaştan itibaren aileler arasında da farkındalık kazandırarak, onlarla birlikte yürütmekten son derece memnunuz.  Projenin başladığı günden bu güne kadar önemli derecede yol katettiklerini, çocukların diğer ülkelerden çocuklarla yaptıkları Web tabanlı görüşmelerle dil öğreniminin onlar için hem daha çekici hem de daha zevkli hale geldiğini vurguladı. Doğanata Eğitim Kurumlarının dünyadaki eğitim öğretim modellerini çok yakından takip ettiğini ve en iyi modelleri uyguladığını belirten Karademir, bu sayede dünya standartlarında eğitim verdiklerine dikkat çekti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Korunmasız güneşe çıkmak gözleri de tehdit ediyor
Sonraki Haber İzmir Valiliği'nden Mavişehir'deki inşaat projesine 24 saat çalışma izni

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?