ANA SAYFA > GÜNDEM > Anadolu kültürü BOSPA'da buluştu

Anadolu kültürü BOSPA'da buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anadolu kültürü BOSPA'da buluştu

10-14 Eylül tarihleri arasında Karşıyaka’da düzenlenen “Anadolu Yöresel Ürünler Pazarı” İzmirlilerin akınına uğradı.

Bin bir çeşit ürünün  sergilendiği Anadolu Yöresel Ürünler Pazarı, Ziraat Ajans, KIRDALDER (Kırsal Kalkınma ve Kırsal Yaşam Destekleme Derneği) ve Karşıyaka Belediyesi’nin iş birliğiyle başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Beş gün boyunca Bostanlı Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleşen etkinlikte Türkiye’nin dört bir yanından yöresel ürünler ve geleneksel el sanatları stantlarda görücüye çıktı. Ziyaretçi akınına uğrayan Anadolu Yöresel Ürünler Pazarı’nda Erzurum Cağ Kebabı’ndan Hatay Künefesine, Aydın Zeytinyağlarından Giresun Fındığına kadar her damak zevkine uygun lezzetler dikkat çekti. Yöresel lezzetlerin yanı sıra geleneksel el sanatlarının da boy gösterdiği pazarda el emeği bez bebekler, şallar ve el yapımı takılar ilgi çeken ürünler arasındaydı.

10 Eylül’den 14 Eylül’e kadar 10.00- 22.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebilen Anadolu Yöresel Ürünler Pazarı’nda birbirinden farklı lezzetler ve el sanatları yediden yetmişe tüm misafirlerden tam not aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gırgır balıkçılarının ağları belgelendi
Sonraki Haber Marko Paşa müzikali İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?