ANA SAYFA > SPOR > Ali Talak'tan KSK Başkanı Erten'e sert eleştiri

Ali Talak'tan KSK Başkanı Erten'e sert eleştiri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Talak'tan KSK Başkanı Erten'e sert eleştiri

Karşıyaka Asrın Grup Voleybol Şubesi eski Başkanı Ali Talak, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten'e sert eleştirilerde bulundu. Talak, "Sayın Erten, hiçbir şubeyle ilgilenmediği gibi Voleybol Şubesi ile de yakından uzaktan alakası yoktur. İstifa etmiş bir başkan ve yönetim olarak Karşıyaka'nın şan ve onurunu düşünerek katkı koymaya devam ediyoruz" dedi.

Karşıyaka Asrın Grup Voleybol Şubesi eski Başkanı Ali Talak, KSK Başkanı Ali Erten'e İstanbul deplasmanında yaşanan otel kriziyle ilgili sert çıktı. Eski yönetim kurulu üyesi ve Voleybol Şube Başkanı Ali Talak, "Sayın Erten, İstanbul'da takımın otel parasını ödenmemesi  konusunda beni ve yönetimimi sorumlu tutmuş. Biz yönetim olarak istifamızı basın ve sosyal medya üzerinden açıkladık. Geçen sürede istifa etmemize rağmen desteğimizi kesmedik. Yurtdışında olmam nedeniyle konudan sonradan haberdar oldum. Fakat sorunu yine istifa eden yönetimden bir arkadaşımız çözmüştür.  Görevde olmayan bir yönetim için Sayın Erten'in bu açıklamaları talihsizliktir" şeklinde konuştu.

TALAK:"BU SEZON İÇİN KSK'YE 360 BİN LİRADA ÖDEDİM, ERTEN BU KULÜBE NE KADAR VERDİ?

Karşıyaka Asrın Kulüp Voleybol Şubesi eski Başkanı Ali Talak, "Karşıyaka Kulübü için değil 3 bin lira bu zamana kadar 360 bin lira ödedim. Sponsorluk anlaşmam 125 bin lira olmasına rağmen bu miktarları ödemeye de devam ediyorum. İstifa etmiş bir başkan  ve yönetici olarak her türlü sorunun takipçisi olduk. Kulüp Başkanı olarak Sayın Ali Erten de bu işleri biraz takip etmesi gerekiyor.Sayın Başkana sorum şudur:Ben eski başkan olarak 360 bin lira ödedim. Siz bu zamana kadar Karşıyaka Kulüp Başkanı olarak kaç lira verdiniz. Bu kulübe parasal katkınız nedir?" dedi.

TALAK:"SAYIN ERTEN ULAŞILAMAYAN İLGİSİZ BİR BAŞKAN"

Karşıyaka Asrın Kulüp Voleybol Şubesi eski Başkanı Ali Talak, Başkan Ali Erten'e kulüple ilgili konularda ulaşmanın mümkün olmadığını kulüp sorunlarına karşı da ilgisiz kaldığını söyledi. Talak, "Biz dün de Karşıyakalıydık, bugün de Karşıyakalıyız. Yarın da Karşıyakalı olmaya devam edeceğiz. Başkanlık vermekle kulüp için çalışmakla olur" diyerek sözlerini tamamladı. 

Erten ne demişti?

Karşıyaka Asrın Grup voleybol takımının 3 bin liralık otel faturasının ödenmediği için takım menajerinin otelde rehin tutulduğu iddiaları üzerine bir açıklama yapan Erten, "Voleybol takımına sponsor olan ve firmasının ismini veren Ali Talak görevine devam ediyor. Voleybolun herşeyinden o sorumlu. İstanbul'da yaşanan olayın görev sorumluluğu ile hiçbir alakası yok. Olayın sunuluş biçimi ise kulübü rencide edici biçimde yapılmıştır. Şube yönetimi ve isim sponsoru 3 bin lirayı karşılayamıyorsa bu işi bıraksınlar. Bu olayın reklam amaçlı kullanılması hiç yakışık kalmıyor. Bu olayı böyle duyuran arkadaşlarımın Karşıyakalılıklarından şüpheliyim" demişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mevlana Şeb-i Arus'la anıldı
Sonraki Haber Engelli çocuklara İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nden destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?