ANA SAYFA > SPOR > Ali Erten: Bu büyük bir terbiyesizlik

Ali Erten: Bu büyük bir terbiyesizlik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Erten: Bu büyük bir terbiyesizlik

Karşıyaka’nın eski başkanı Ali Erten, bugün ortaya çıkan Taha Balcı’nın sözleşmesinin fesh edilmesi ve 100 bin liralık çekin kendisinde olmasına ilişkin haberlere sert tepki gösterdi.

Taha’ya özel bir istisna yapılmadığının, kimseden gizli bir iş de yapılmadığının altını çizen Erten, “Birçok oyuncunun sözleşmesi fesh edildi. Kulüpten ayrılmak isteyen oyuncuları zorla tutacak halimiz yoktu. Taha bize ayrılmak istediğini belirtti. Biz de bütün hakedişlerini ve alacaklarını kulüpte bırakması karşılığında gitmesine izin verdik. Bu konuda sadece Taha’ya değil, tüm oyunculara izin verdik. Ama o sırada kadro çıkartmakta zorlandığımız için Taha’dan son maça kadar kalmasını istedik. O yüzden hemen kongreden önce sözleşmesi fesh edilmiş oldu” dedi.

“Çeki kulübün kapısına mı bırakacaktım?”

Sponsorluk anlaşmasından elde edilen 100 bin liralık çekin kendisinde olma sebebini de açıklayan Erten, “Bunun bu şekilde dile getirilmesi büyük bir terbiyesizlik. Her kim söylüyorsa büyük bir terbiyesizlik yapıyor. Biz daha resmi devir teslim işlemini yapmadık. Yeni yönetim imza sürkülerini dün yeni çıkarttı. Bizi devir teslim için çağıran da olmadı. Bu gibi kıymetli evraklar devir teslim sırasında tutanakla divan kurulunun önünde teslim edilir. Çeki gidip kulübün kapısına mı bırakacaktım? Yapılan sözleşmeyi de firmadan istemelerine gerek yok, kulübün kasasında duruyor, açsınlar okusunlar. Bunlar çok ayıp şeyler, bunların bu şekilde lanse edilmesi bizim değerlerimize yakışmıyor” diyerek, yeni yönetime sert tepki gösterdi.

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mavişehir göl oldu...
Sonraki Haber CHP'li Sındır Başbakan'a can yeleklerini sordu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?