ANA SAYFA > İZMİR > Ali Engin'den kurultay mesajı

Ali Engin'den kurultay mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Engin'den kurultay mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Olağanüstü Kurultaya hazırlanırken, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’ den Kurultay mesajları geldi. Kurultayın CHP’nin gücünü pekiştireciğini belirten Engin “Daha güçlü bir CHP için tüm delegelerimizin Genel Başkanımızın Anahtar listesine destek vereceğine inanıyorum” dedi.

5-6 Eylül tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan CHP’nin 18.Olağanüstü Kurultayına hazırlanan partinin İzmir örgütü hazırlıklarını yapılan toplantılarla tamamladı. Artık gözler yapılacak Genel Başkanlık ve Parti Meclisi seçimlerine çevrildi. Seçimler öncesinde bir mesaj yayınlayan CHP İzmir İl Başkanı Engin, mesajında birlik ve anahtar liste vurgusu yaptı. Engin mesajında şunları belirtti.

İzmir Delegeleri Gereğini Yapacak

CHP İzmir örgütü olarak kurultay delegelerimizle birlik içinde kurultayımıza gidiyoruz. Bu kurultay CHP’nin gücüne güç katacak ve 2015’de yapılacak Genel seçimler öncesi partimize büyük moral olacaktır. Burada üzerimize elbette ki bazı görevler düşmekte. Bu görevlerin başında da, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’ nun, CHP’nin ve Türkiye’nin geleceği için desteklenmesi gelmektedir.

Güçlü ve birlik içinde genel seçimlere girebilmek, Halkımızın CHP’den beklentisi olan iktidara ulaşmak için, bu kurultayda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemek ve onun belirleyeceği kadrolara güvenoyu vermek durumundayız. Bu güvenoyu, CHP’yi karışıklıktan, tartışmalardan, iç çekişmelerden kurtarmak anlamına da geleceği için, son derce önemlidir. Bu bağlamda, kurultayımızda Genel Başkanımıza verilecek desteğin, sayısal anlamda rekor düzeyinde olacağına inanıyorum.

İzmir kurultay delegelerimizin de, Genel Başkanımıza verecekleri destekten kuşku duymuyorum. İzmir her zaman CHP’nin itici güçlerinden olmuştur. İktidara hazırlanırken de, İzmir delegasyonumuzun eksiksiz bir şekilde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verilmesi gerektiğini bildiğine ve gereğini yerine getireceklerine eminim.

Güçlü Bir Yönetim İçin Anahtar Listeye Destek Şart

Kurultayımızda yapılacak olan Parti Meclisi(PM) seçimleri de son derece önemlidir. Sayın Genel Başkanımız PM’ de çalışmak isteyeceği isimler için kendisi bir Anahtar liste oluşturacak. Elbette ki genel başkanın uyumlu, istikrarlı bir biçimde çalışacağı isimlerim PM’ ye girmesi, partimizin 2015 seçimleri öncesi daha güçlü kadrolarla yönetilmesi anlamına gelmektedir. Bu bağlamda genel başkanımız tarafından oluşturulacak anahtar listeye İzmir kurultay delegelerimizin başta olmak üzere, tüm delegelerin destek vermesi gerekmektedir. Bu desteğin eksiksiz verileceğine ve bu kurultayın CHP’yi çok özlenen iktidara taşıyacak kurultay olacağına inanıyorum. Bu seçimimden CHP’nin zayıflayarak, bölünerek çıkmasını bekleyenlerin hayal kırıklığına uğrayacağını bir kez daha ifade ederken, Kurultayımızın Partimize ve Türkiye’ ye hayırlı olmasını diliyorum.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber "Çandarlı Limanı kaderine terk edilmesi"
Sonraki Haber Bostanlıspor hazırlıklarını Çeşme'de sürdürüyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?