ANA SAYFA > İZMİR > Ali Engin: İlk oyum Genel Başkanıma

Ali Engin: İlk oyum Genel Başkanıma

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Engin: İlk oyum Genel Başkanıma

Gün boyu Karşıyaka ve Bornova’da yaptığı toplantılarda kendisini dinlemeye gelen CHP üyelerine seslenen Ali Engin, 29 Mart’a az bir zaman kala, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’den ön seçime girmesini “mutluluk verici” olarak tanımladı.

İzmir siyaset gündeminin hareketli olduğu şu günlerde çalışmalarına dur durak demeden devam eden başarılı siyasetçi Ali Engin, Karşıyaka’da CHP’nin mahalle temsilcileri ve üyeleri ile bir araya geldi. Kendisini bekleyen kalabalığa seslenen Engin,  sözlerine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ön seçim kararını değerlendirerek başladı.

Ali Engin CHP’li tüm üyelerin yapacağı gibi İzmir’den ön seçime girecek genel başkanına destek olacağını söylerken,  “ 29 Mart günü İzmir için büyük bir şans olan ön seçimde listemin başında Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır” dedi.  Alınan kararı olumlu bulduğunu söyleyen Engin, sandığa gelme oranın büyük ölçüde artacağını belirtti.

2. Bölgede yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Ali Engin, ön seçimden çıkacak adayların 7 Haziran’dan sonra Türkiye’yi yönetecek kadro olduklarına inandığını söyledi. Engin, üyelere “dikkat” derken,  “Partiye emek vermiş kişilere, hizmet için vekil olmak isteyenlere oy verin” vurgusu yaptı.

Partisinin Haziran’dan sonra iktidar olacağını yineleyen Engin, 8 Haziran günü ülkede var olan karanlığın biteceğini söyledi. CHP’nin yapacağı hizmetlerle birlikte, tarlasını ekemeyen çiftçiden, yüzü bir türlü gülmeyen esnafa kadar Türkiye’nin orta kesimini oluşturan tabakanın karanlıktan çıkacağını ifade etti.

Ali Engin, Karşıyaka’da buluştuğu partililerden tam destek alırken,  bir sonraki toplantısı için Bornova Işıkkente geçti.

Işıkkentli CHP üyeleriyle katılımın yüksek olduğu bir toplantı yapan Ali Engin,  gördüğü ilgiden ve destekten memnun göründü. 29 Martta katılımın yüksek olacağına inanan  Engin,  demokrasinin yeniden oluşması için parti olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Büyük bir kalabalık önünde parti politikalarını ve yapacaklarını anlatan Ali Engin, en çok önem verdiği özgürlük konusuna değinirken şu cümlelere yer verdi. “Mevcut hükümetin bizlere dayatmış olduğu politikalar sonucunda ülke olarak hem ekonomi hem de demokrasi olarak darboğaza girmiş durumdayız. Yıllar önce bu ülkenin polis amcaları vardı, çiftçileri vardı en önemlisi ekonomiye yön veren orta kesim vardı. Günümüzde polis dâhil tüm kamunun AKP’nin emri altına girmiş” dedi. Ali Engin, bu düzene dur diyebilecek tek örgütün CHP olduğunu sözlerine eklerken her platformda vurguladığı “CHP 8 Haziran sabahı iktidar olacaktır” sözleriyle konuşmasına nokta koydu.

Bornova ve Karşıyaka toplantılarında halkın yoğun ilgisini gören başarılı siyasetçi, bol bol resim çektirirken kendisine şimdiden “vekilim” diyenlere sonsuz teşekkürlerini sundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Üniversitesi, TÜBİTAK projelerinde zirvede
Sonraki Haber Türkiye'nin sakinleri Halfeti'de buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?