ANA SAYFA > SPOR > Akpınar sözünü tuttu, Kaf Kaf'a 50 bini verdi

Akpınar sözünü tuttu, Kaf Kaf'a 50 bini verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar sözünü tuttu, Kaf Kaf'a 50 bini verdi

Karşıyaka Spor Kulübü, kulübü bulunduğu maddi darboğazdan kurtarmak adına bir kampanya başlatan ve 50 bin liralık bağış yapan Hüseyin Mutlu Akpınar'a resmi internet sitesinden teşekkür etti.

Kulübü bulunduğu maddi darboğazdan kurtarmak adına Karşıyakalı tüm işadamlarını ve kanaat önderlerini bir araya toplayarak destek kampanyası başlatan ve 50 bin lira vereceğini açıklayarak ilk bağışı da kendisi yapacağını söyleyen Hüseyin Mutlu Akpınar sözünü tuttu ve kulübe 50 bin liralık bağışını aktardı. Akpınar'ın bağışının ardından, Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu da kulübün resmi internet sitesinden bir teşekkür mesajı yayımladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün 'Her zaman Hep birlikte' destek kampanyasına verdiği sözü tutarak 50bin TL. bağışta bulunan  Karşıyaka Belediye Başkanımız sn. Hüseyin Mutlu Akpınar’a desteklerinden ötürü teşekkür ederiz" denildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Makedonya ile güçlü ilişkiler dönemi başlıyor
Sonraki Haber Yumurta ihracatı şaha kalktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?