ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar, Ramazan'ı Mevlana'nın huzurunda karşıladı

Akpınar, Ramazan'ı Mevlana'nın huzurunda karşıladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar, Ramazan'ı Mevlana'nın huzurunda karşıladı

Kardeş ilçe Akçaşehir'de park açılışı yapmak için Karaman'a giden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, meclis üyeleri ve Karşıyakalı muhtarlar, Mevlana ziyaretinde de bulundu, Ramazan Ayı için dualar edildi. Başkan Akpınar "Ramazan, evlerimize bolluk, bereket, ülkemize huzur ve barış getirsin" dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, meclis üyeleri ve Karşıyakalı muhtarlar, 'kardeş' ilçe Akçaşehir'de yapımı tamamlanan çocuk oyun parkının açılışını yapmak için Karaman'a gitti. Dönüş yolunda Mevlana Türbesi'ni de ziyaret ederek Ramazan'ı burada karşıladı. Rehber eşliğinde türbe ve müze gezildi, dualar okundu ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Kardeş ilçemiz Akçaşehir'de yapımını tamamladığımız parkın açılışı sonrasında Mevlana Türbesi'ni de ziyaret etmek ve Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde dualar okumak istedik. Mevlana, bizlerin sahip olduğu en büyük evrensel değerlerden biridir. O yüzden burada olmak hepimiz için çok anlamlı" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Genç mühendis adaylarından yaratıcı projeler
Sonraki Haber Teknolojiyi arkalarında bıraktılar, doğanın tadına vardılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?