ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar, makamını "Dünya Çocukları" ile paylaştı

Akpınar, makamını "Dünya Çocukları" ile paylaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar, makamını

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencisi Ecrin Hazır’a bıraktı. Uluslararası Çocuk Şenliği için farklı ülkelerden gelen ‘Dünya Çocukları’ da ziyarete eşlik etti.

Minik Ecrin; Başkan Akpınar, başkan yardımcıları ve bürokratlardan, belediye çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Diğer ülkelerden gelen arkadaşlarıyla sohbet etti. Çok büyük mutluluk yaşadığını dile getiren Ecrin “Atatürk’ün bize armağan ettiği bu bayramı, sonsuza kadar yaşatacağız. O’na layık çocuklar ve gençler olarak Cumhuriyetimizi koruyacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Başkan Akpınar ise “Bugün makam Ecrin’in ve dünya çocuklarının. Koltuklarımız da, üzerinde yaşadığımız dünya da aslında zaten onların. Bunun bilinciyle, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı kalarak yaşamaya ve çalışmaya devam edeceğiz. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Egzersiz ve sağlık için bir tabure yeter
Sonraki Haber Doktorlar önlüklerini Down Sendromlu çocuklara bıraktılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?