ANA SAYFA > GÜNDEM > AKPINAR: ''KARŞIYAKA'YI UÇURACAĞIZ''

AKPINAR: ''KARŞIYAKA'YI UÇURACAĞIZ''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AKPINAR: ''KARŞIYAKA'YI UÇURACAĞIZ''

Daha modern, daha yaşanabilir ve konforlu bir Karşıyaka’yı yaratmak için yola çıkan Karşıyaka Belediyesi, 2014- 2019 Stratejik Planı çalışmalarına hız verdi.

Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Türkiye’ye örnek olacağız. Karşıyakamızı uçuracak projelere imza atacağız” dedi.

HEDEFLER BELİRLENDİ

Stratejik Plan hazırlıklarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, ilçenin geleceğine yön verecek proje ve yatırımları hazırlamaya başladı. Yaklaşık bir aydır süren çalışmalar kapsamında, 5 yıl boyunca uygulanacak hedefler belirlendi. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler de dikkate alınarak, öncelik sıralamasının yapılacağı ve yatırımların tek tek hayata geçirileceği ifade edildi.

PROJELER KONUŞULDU

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve belediye bürokratları, önceki gün yapılan toplantıda, kısa vadede yapılacak proje ve yatırımları masaya yatırdı. Daha yaşanabilir ve modern bir kent yaratmak için, fiziki ve sosyal projelerin öneminin vurgulandığı toplantıda, tüm katılımcıların görüş ve önerileri alınarak, en iyi hizmet yöntemi belirlenmeye çalışıldı.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAĞIZ”

Karşıyaka’nın geleceğini planladıklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Daha iyi ve doğru hizmet üretmek için çalışıyoruz. Sosyal demokrat belediyeciliğin tüm gereklerini uygulayacağız. Hak’tan ve halktan yana hizmet üreteceğiz. Gezi Parkı olayları, ülkemiz için bir dönüm noktasıdır.  Siyasetçilere verilen ‘halka rağmen bir şey yapamazsın’ mesajına uygun olarak, katılımcı demokrasi anlayışı ile yönetim sergileyeceğiz. İlçedeki dinamiklerde heyecanı artırmalıyız. Hayata geçireceğimiz projeler, sadece Karşıyaka’yı değil, İzmir’i bile uçuracak. Türkiye’ye örnek olacak yatırımlar ortaya koyacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MİCROSOFT'UN EN ÇOK SATAN TELEFONU
Sonraki Haber SU ÜRÜNLERİ ÖĞRENCİLERİNE TALİP VAR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?