ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Akıllı Saat ile Günlük Hayatınızı Kolaylaştırın

Akıllı Saat ile Günlük Hayatınızı Kolaylaştırın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akıllı Saat ile Günlük Hayatınızı Kolaylaştırın

Klasik modellerde saati ve günün öğrenmenin dışında pek fazla bir işlem yapılamamaktadır.

Akıllı saat klasik modelleri çok geride bıraktı. Teknolojik gelişmelerin günlük hayatta kullanılabilecek özelliklerini bir arada toplayarak müthiş kolaylıklar sunmaktadır. Aktif ve hızlı yaşamı olanların acil denebilecek birçok ihtiyacını anında karşıladığından dolayı oldukça kullanışlı cihazlardır. İlk çıktığı zamana göre çok daha gelişme göstermiştir. Günden güne yaşanan gelişmeler cihazların daha aktif kullanılmasını sağlamaktadır. Gen 5 teknolojisi akıllı saatlerin daha fazla özellikle kullanılmasına imkan tanımaktadır. Telefonda yapılabilen birçok işlemi cihazınızda yapmanız mümkündür.

Akıllı Saat Tasarımları

Köşeli ve yuvarlak başta olmak üzere çok çeşitli akıllı saat tasarımları bulunmaktadır. Köşeli ve yuvarlak modeller en fazla talep görenlerdir. Kadranının tasarımı tamamen kullanıcının elindedir. Ara yüzü kullanılırken sadece birkaç dokunuş yeterli olmaktadır. Dokunmatik yüzey sayesinde işlemler pratik bir şekilde tamamlanır. Arka kısımda bulunan sensörler dokunmatik yüzeyin çalışmasını sağlayan donanımlardır. Bileğinize taktığınızda nabzınızı ölçebilir, kalp atış hızınızı kontrol edebilirsiniz. Kayıtları uzun süre saklayan cihazın GPS özelliği de bulunmaktadır. Çeşitli tasarımlara sahip modelleri görmek için https://www.saatvesaat.com.tr/kampanyalar/akilli-saatler adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Partili Keseli’den, Başkan Tugay’a kentsel dönüşüm tepkisi
Sonraki Haber Artline

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?