ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Artline

Artline

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Artline

Görsellik son zamanlar da ön plana çıktı.

Çevremize baktığımız nesnenin ya da objenin gözüme hitap etmesi gereksinimini hissediyoruz. Bazen bir ders notunda okuduğumuz cümlenin üstünü çiziyor ki dikkatimizi çeksin. Bazen okullarda renkli kalemler kullanıyoruz ki yazılan göze güzel görülsün. Hatta bazen de kıyafetlerimizin üstüne güzel gözükmesi için şekiller çiziyoruz. Bunları artline görsellik açısından renkler ve şekiller veren ürünleri ile gerçekleştirile bilinir. 

Artline Ürünleri

Çizim de görsellik önem taşır. Sanatsal malzemeler üreten artline görsel çizim kalemlerinde en çok kullanılanlardandır. Görsellik olarak ön plana çıkmak isteyenler sanatsal malzemelerden oluşan ürünlerden kullanılır. Çeşitli sanatsal araç ve gereçler ile özellikle teknik çizimlerinizi kolaylık sağlarsınız. Farklı kullanım amacı ve renkleri ile dilediğiniz çizim ve şekiller yapabilirsiniz. Sanatsal malzemeleri sadece çizim ya da şekillerde değil. Günlük yaşantınızda da herhangi bir nesneye renk vermek için kullanabilirsiniz. Çeşitli sanatsal ürünler için https://www.guvensanat.com/artline  adresinde bulabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akıllı Saat ile Günlük Hayatınızı Kolaylaştırın
Sonraki Haber Karşıyaka'da kovalamaca...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?