ANA SAYFA > İZMİR > AK Partili Hotar: Emeklilerimize müteşekkiriz

AK Partili Hotar: Emeklilerimize müteşekkiriz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Partili Hotar: Emeklilerimize müteşekkiriz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Nükhet Hotar emekli TRT Sanatçıları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti döneminde sanata ve sanatçıya verilen öneme dikkat çeken Hotar, “Spora sanata, yenilik ve teknolojiye yatırımları daha da arttıracağız. Yaşanır çevre, yatay yapılaşma, hızlı ulaşım yatırımlarımız devam ediyor. İnsan dostu, engelsiz şehirler inşa ederek herkese eşit yaşama koşulları sağlamak için çalışıyoruz” dedi. Hotar, 1 Kasım öncesi seçim beyannamesi ve düzenlenen son uygulamalar hakkında bilgi verdi. AK Parti olarak sosyal politikalarda yapmış oldukları düzenlemelere dikkat çeken Hotar, “65 yaş üzerindeki kişilerin belediye otobüslerini ve diğer toplu ulaşım araçlarını ücretsiz kullanması, ilk engelliler kanunu, beyaz bastonun ücretsiz temini, protezler ile ilgili yaşanan zorluklara çözümler ve kolaylıklar sağladık. Bunlar inşallah dua olarak da karşılığını alacağımız çalışmalar. Siyaset gibi zorlu bir yolda bu manevi desteği hissediyoruz. Bu yolda yeni destekler alabilmek çok önemli. Her türlü yapıcı eleştirileriniz bizim için çok önemli. Çünkü biz böyle gelişeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Emeklilere vefa borcumuz var

Milletçe emeklilere müteşekkir olduklarını vurgulayan Hotar, “Rahat bir emeklilik hayatı, tüm emeklilerimizin en tabi hakkı. En son Temmuz ayında bazı emekli maaşlarına 1200 TL zam yaptık. Tabi ki emeklilerimiz için ne yapsak az. Şimdi de bütün emeklilerimize 1200 TL daha ek zam yapıyoruz. Memur, işçi, BAĞKUR emeklilerimize enflasyon üzerinde zam ve ek ödeme yapmayı sürdüreceğiz. Emeklilerimize TOKİ’den 250 TL taksitle ev sahibi olma imkanı getiriyoruz. AK Parti her zaman milletin her kesimi için var oldu ve var olmaya devam edecektir. İnşallah bu birlikteliğimizi 1 Kasım seçimlerinin ardından tek başına iktidara gelerek daha uzun yıllar sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TGS'den kayyum kararına tepki
Sonraki Haber Havajet, Boeing temsilcisini ağırladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?