ANA SAYFA > İZMİR > AK Parti yeni adayını açıkladı...İzmir'den 4. Başbakan...

AK Parti yeni adayını açıkladı...İzmir'den 4. Başbakan...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti yeni adayını açıkladı...İzmir'den 4. Başbakan...

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görevini bırakmasının ardından Olağanüstü Kongre kararı alan AK Parti'de, beklenen genel başkan adayı açıklaması yapıldı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kongrede genel başkanlık için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın aday olacağını açıkladı.

Ömer Çelik, "Ana kademe il başkanları, il kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, kurucularımız, MKYK üyelerimiz, MDK üyelerimiz ve milletvekillerimizin istişarelerde gösterdikleri katılımla bir tablo ortaya çıktı. Ve İzmir Milletvekilimiz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım genel başkan adayı olarak seçilmiştir" sözleriyle Yıldırım'ın adaylığını açıkladı.

Yıldırım, Cumhuriyetin ilanından bu yana, İzmir milletvekiliyken Başbakan olan Celal Bayar, Şükrü Saracoğlu ve bu görevi vekaleten yürüten Erdal İnönü’nün ardından bu makama gelen 4. isim olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de 19 Mayıs coşkusu yaşandı
Sonraki Haber Karşıyaka’nın yaşayan grubundan, yaşayan sergi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?