ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti Karşıyaka 2500 aileye yardım paketi dağıttı

Ak Parti Karşıyaka 2500 aileye yardım paketi dağıttı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti Karşıyaka 2500 aileye yardım paketi dağıttı

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı Korona Virüs sürecinde Karşıyakalının yanında olarak, bu zorlu süreçte vatandaşa nefes oldu. Bugüne kadar 2500 ailenin yardımına koştu.

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı salgın sürecinin ilk günlerinde vatandaşın doğrudan ulaşabileceği WhatsAap hattı kurarak bu numarayı sosyal medyadan tüm vatandaşlarla ve üyeleriyle paylaştı. Vatandaşlardan bu hatta gelen her türlü ihtiyaca siyasi görüş ayrımı yapmaksızın cevap vermeye çalıştıklarını belirten Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, “Liderimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülke genelinde süreç çok iyi yönetildi” dedi. 
İsmail Çiftçioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Pandemi sürecinde birçok Avrupa ülkesi sınıfta kalırken, Türkiye 18 yıllık güçlü iktidar yapısının ve yatırımlarının avantajını kullandı. Biz de bunun bir parçası olduk Tüm Türkiye’deki destekler gibi, Karşıyaka’da da 7/24 saha çalışmalarıyla ihtiyacı olan her ailenin yardımına koştuk.”
Bugün itibariyle 2.500 ihtiyacı olan haneye erzak dağıtımının yapıldığını belirten İsmail Çiftçioğlu, bu çalışmaya devam edeceklerini ve sayının yükseleceğini belirtti. Başkan Çiftçioğlu “Yönetim Kurulumuz ve mahalle başkanlarımız İle birlikte canla başla çalıştık. Herkes gönüllü fedakarlık gösterdi. Biz bir yanda ihtiyaç sahiplerine ulaşırken bir yandan da Karşıyaka’da kamu kurumlarımızlada sayın Kaymakamımızın öncülüğünde kurulan Karşıyaka Vefa Destek Grubu kanalıyla çok iyi çalıştıklarını belirten Çiftçioğlu onlara teşekkür etmemiz gerektiğini ifade etmeliyim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk Kızılay Karşıyaka, Cumhurbaşkanı'nın hediyelerini dağıttı...
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitimi Müdürlüğü Mehteran Takımı Kuruyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?