ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka, Cumhurbaşkanı'nın hediyelerini dağıttı...

Türk Kızılay Karşıyaka, Cumhurbaşkanı'nın hediyelerini dağıttı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka, Cumhurbaşkanı'nın hediyelerini dağıttı...

Koronavirüs tedbirleri kapsamında saha çalışmalarında etkin rol oynayan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi bugün “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” nedeniyle Karşıyaka’da ikamet eden ve sokağa çıkamayan 65 yaş üstüne hediye dağıttı.

“19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” nedeniyle 65 yaş üstü vatandaşlara dağıtılmak üzere T.C. Cumhurbaşkanlığı tarafından gönderilen kolonya ve maskelderi Türk Kızılay Karşıyaka Şubesinin ekipleri dağıttı. Tügva Kızılay Gençlerinin de saha çalışmalarında aktif rol oynadığını ifade eden Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, “Bugün özel bir gün. Tüm ekiplerimiz ve gönüllülerimize Tügva Kızılay gençleri de dâhil oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın gönderdiği kolonya ve maskeleri yerlerine ulaştırdık” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 19 Mayıs Karşıyaka’da sade törenle kutlandı
Sonraki Haber Ak Parti Karşıyaka 2500 aileye yardım paketi dağıttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?