ANA SAYFA > İZMİR > AK Parti İzmir İl Kadın Kolları hızlı başladı

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları hızlı başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları hızlı başladı

Geçtiğimiz Cumartesi 4. Olağan Kongresinin ardından Gözde Keskin ile yola devam eden AK Parti İzmir İl Kadın Kolları çalışmalarına hızlı başladı.

Kongre sonrası ilk yönetim kurulu toplantısını asil ve yedek üyelerle birlikte İl Başkanlığında gerçekleştiren AK Kadınlar farklı projeler gerçekleştirmeye hazırlanıyor. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin ilk toplantılarının tanışma ve kaynaşma ağırlıklı olduğunu belirterek, “İlk toplantımızda asil ve yedek yönetim kurulu üyelerimiz hep birlikte beraberce toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

İlçe ziyaretlerimize başlıyoruz

Milletvekilli adaylarının listesinin Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edileceği 7 Nisan 2015 tarihinden önce yürütme ve koordinasyon ekibinin hızlı bir şekilde kuracaklarını vurgulayan Keskin, “Önümüzde ki hafta belirlenecek yürütme kurulu ile birim başkanları çalışmalarına hızla başlayacak. İlçe koordinatörlerimizi de yürütme kurulumuz ile birlikte belirleyeceğiz. İlçe koordinatörlerimiz belirlendikten sonra ilçe ziyaretlerimize başlayacağız. Ziyaretlerimiz hem kongre sonrası teşekkür hem de teşkilat içi eğitim ve istişare toplantılarını içerecek” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Engelli kadınların iş sahibi olabilmeleri için toplantı yapılacak
Sonraki Haber Çanakkale ruhunu yaşattılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?