ANA SAYFA > İZMİR > AK Parti İzmir 4 koldan sahada

AK Parti İzmir 4 koldan sahada

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti İzmir 4 koldan sahada

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ilçe başkanlarıyla kahvaltıda buluştu.

Balçova Termal Otel’de düzenlenen toplantıda Delican, ilçe başkanlarına AK Parti’nin seçim stratejisinde yaptığı uygulamada doğabilecek aksaklıklar ve alınacak önlemler hakkında bilgi verdi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti İzmir İl Teşkilatı her sabah saat 07.00’da düzenlediği toplantılarla seçim koordinasyonuna ilişkin istişarelerde bulunuyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın önderliğinde saha çalışmalarını yakından takip eden ve koordinasyonu en iyi şekilde yapmak için gece gündüz demeyen teşkilat mensupları 4 koldan saha çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim Koordinasyon Merkezinin 67 gündür yaptığı çalışmaları ilçe başkanlarıyla paylaşarak koordinasyon sağladıklarını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Bundan böyle her Salı saat 10.00’da ilçe başkanlarıyla İl Binasında yapılacak toplantılarla seçim boyunca tüm koordinasyon ve kontrol ilçe başkanlarıyla birlikte değerlendireceğiz” dedi.

Sahada sıkı çalışma

Milletvekili adaylarımızın saha çalışmalarında AK Parti İzmir İl Teşkilatı olarak dört koldan destek olacaklarına dikkat çeken Delican, “Adaylarımıza saha çalışmalarında ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarından birer temsilciyle eşlik ediyorlar. Biz AK Parti İzmir İl Teşkilatı olarak zafere kilitlendik. 7 Haziran’da İzmir’de zaferin adı AK Parti olacak” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ahmet Kenan Tanrıkulu: ''Kalbim İzmir’de''
Sonraki Haber Karşıyaka Belediye Başkanlığı çocukların...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?