ANA SAYFA > İZMİR > Ahmet Kenan Tanrıkulu: ''Kalbim İzmir’de''

Ahmet Kenan Tanrıkulu: ''Kalbim İzmir’de''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ahmet Kenan Tanrıkulu: ''Kalbim İzmir’de''

İzmir 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı olan aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Ahmet Kenan Tanrıkulu, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile birlikte MHP’nin ilk mitinginin yapılacağı Almanya’da Avrupalı gurbetçilerle buluşacak.

İzmir’de milletvekili adaylarının kamuoyuna tanıtılacağı toplantıda Almanya’daki görevi nedeniyle bulunamayacak olan Tanrıkulu, İzmirlilerin selamını  Avrupa’ya götürecek.  

Tanrıkulu ile birlikte Almanya’da MHP’nin ilk seçim mitinginde,  Genel Merkez’den bazı yöneticiler de yer alacak.

Genel Başkan ile Almanya’da

Tanrıkulu, aday tanıtım toplantısında İzmirlilerle bir arada olamamanın üzüntüsü ile iktidara yürüyen MHP’nin ilk mitingini yapacağı Almanya’da Genel Başkan Devlet Bahçeli ile birlikte Avrupalı gurbetçilere seslenmenin mutluluğunu bir arada yaşayacağını söyledi.

Kalbim İzmir’de

Binlerce kilometre uzaklıkta olsa da kalbinin İzmirlilerle birlikte attığını, onlara hizmet etmenin onurunu yaşadığını dile getiren Tanrıkulu, “Almanya programında Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 26 Nisan Pazar günü Oberhausen’daki König Pilsener Arena’da saat 12’den itibaren gurbetçilere seslenecek. Avrupa Türk Federasyonu tarafından organize edilen 'Bizimle Yürü Avrupa Türklüğü' sloganıyla organize edilen mitinge katılacağız. Ayrıca Genel Başkanımızla birlikte Hollanda, Belçika ve Fransa’daki Türk Federasyonu temsilcileriyle de bir araya geleceğiz. Gurbetçilerimize ilk mitingimizde onların hasretini çektiği ülkeleriyle ve şu an yaşadıkları sorunların çözümü ile ilgili projelerimizi bizzat Sayın Genel Başkanımız kendisi anlatacak. Daha mutlu ve refah içindeki ülke hayalimizi gurbetçilerle paylaşacağız. Kalbimde hep İzmir’de olacak” dedi.

İzmirliler doğru seçimi yapacak

İzmir’de milletvekili adayı arkadaşları ile güzel işlere imza atmak istediklerini, İzmir’in  bugüne kadar Ankara’dan alamadığı hakkının iade edilmesi için var güçleri ile çalışacaklarını anlatan Tanrıkulu, seferberlik ruhu ile İzmir’e hizmet etmek istediklerini söyledi. İzmir’de aydın ve demokrasiye inanmış hemşehrilerimizle oluşturduğumuz paylaşımcı siyaset ile kentin geleceği için bugün kadar hep birlikte çalıştık, onların isteklerini, sorunlarını Ankara’da çözmek için mesai harcadık. Bu hizmet etme gururunun ve büyük sinerjinin bundan sonra da daha güçlü devam edeceğine inandığını ifade eden Tanrıkulu, “Vatandaşlarımız sorunların altında eziliyor. Yoksulluk 13 yılda daha da artmış durumda. Son 4 yıldır milli gelirimiz artmadığı gibi Türkiye gerektiği gibi de büyüyemiyor. İşsizlik rakamları sürekli artıyor. İzmir’de ise genç işsizlik oranı Türkiye’nin çok üstünde. İzmir bütçeden de hakettiğini alamıyor. Tüm bu sorunların çözümü için artık MHP var. İzmirlilerin 7 Haziran’da doğru seçimi yapacağına inanıyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertel: ''Cumhurbaşkanı Başbakanlıktan İstifa Etmeden Seçildi''
Sonraki Haber AK Parti İzmir 4 koldan sahada

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?