ANA SAYFA > SPOR > AK Parti İl Başkanı'ndan KSK Kongresi öncesi açıklamalar...

AK Parti İl Başkanı'ndan KSK Kongresi öncesi açıklamalar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti İl Başkanı'ndan KSK Kongresi öncesi açıklamalar...

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Karşıyaka Spor Kulübü’nün olağan kongresi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Delican, sporun siyaset üstü bir olgu olduğunu belirtirken “tarafsızlık” vurgusu yaptı. Delican, hükümetin yaptıkları ile camianın hizmetinde olduğunu söyledi.

Delican şu açıklamayı yaptı:

“Bundan 102 yıl önce kurularak İzmir’in ilk spor kulübü ünvanını taşıyan Karşıyaka Spor Kulübü’ne başarılar dilerim.  Armasında ay-yıldız taşıma hakkı bulunan ender kulüplerden birisi olan Karşıyaka Spor Kulübü’nün olağan kongresinde yarışı kazanacak olan adayın kim olursa olsun kulübün başarısı için çalışacağına inanıyorum.  Spor, toplumları bir araya getiren, kitleleri yönlendiren önemli bir olgu ve araçtır. Sporun ulusları eğittiği ve geliştirdiği aşikar olduğu gibi yönlendirmelere açık durumu da bilinen bir gerçektir. Sporun siyaset üstünde bir noktada olduğu asla unutulmamalıdır. Genel seçim öncesinde siyasi atmosferin içinde bir yandan olağan sürecini devam ettiren kulübümüzün başarısı İzmir’in başarısı olacaktır.

13 yıllık iktidarı boyunca AK Parti İzmir’de her alanda olduğu gibi sporda da önemli çalışmalar yapmıştır. Spor altyapısının geliştirilmesi için çabalayan hükümetimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı aracılığıyla İzmir’e 1.4 milyar TL’lik kaynak aktarmıştır.  Hükümetimizin en önemli projeleri arasında yer alan Karşıyaka Stadyumu’nun ihalesi 28 Ocak 2014’te gerçekleştirilmiş, 75 milyon TL kaynak ayrılmıştır. Toplam 15 bin seyirci kapasitesine sahip projede tribünlerin yanında sosyal yaşam alanları da olacaktır.  Bu noktada çalışmaları sürdürülen stadyum projesi ile ilgili süreç devam etmektedir.

Kongre öncesinde toplumun her kesimine düşen “tarafsız” olmaktır. Futbol, siyasetin dinamikleri arasında değerlendirilmeden kendi süreci ile baş başa bırakılmalıdır. Partimizin bu süreçte yapacağı şey sadece ve sadece camiaya daha fazla hizmet etmek ve bu hizmetler için çalışmak olacaktır. Kongrede herhangi bir adayın şahsına desteğimiz söz konusu değildir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber "Grup terapisi" ile öfkenizi yenebilirsiniz
Sonraki Haber Karşıyaka'da Başbakan’ın Panolarına Saldırı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?