ANA SAYFA > SPOR > 70 bin lira için elden kaçan Ersin, Süper Lig'e gidiyor

70 bin lira için elden kaçan Ersin, Süper Lig'e gidiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
70 bin lira için elden kaçan Ersin, Süper Lig'e gidiyor

Kaf Kaf'ın 70 bin liralık alacağını ödeyemediği için elinden kaçırdığı Ersin Aydın, Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor ve Kayserispor'un radarına girdi.

Karşıyaka'nın sezon başında 120 bin lira bonservis bedeli ödeyerek Darıca Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı Ersin Aydın, sezon içerisinde forma giydiği maçlarda beğenilmesine rağmen Yusuf Şimşek'in takımın başına geçmesiyle beraber kadroda düşünülmemiş ve Anadolu Selçuklu kulübüne kiralık olarak gönderilmişti. Burada gösterdiği performansla da göz dolduran Ersin, Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor ve Kayserispor'un radarına girdi.

Sezon içerisinde 70 bin liralık alacağını tahsil edemediği gerekçesiyle federasyona başvurarak Mayıs ayında serbest kalan Ersin'in, kısa sürede bu kulüplerden birisiyle anlaşması bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Egeli öğrenciler, patilere yuva yaptı
Sonraki Haber Karşıyaka’da şehit ailelerine iftar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?