ANA SAYFA > GÜNDEM > 55 farklı ilden 2 bin 500 yöresel ürün Karşıyaka'da

55 farklı ilden 2 bin 500 yöresel ürün Karşıyaka'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
55 farklı ilden 2 bin 500 yöresel ürün Karşıyaka'da

Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, Türkiye’nin farklı yörelerinden en güzel damak tatlarını Karşıyaka’da buluşturdu. 55 farklı ilden 2 bin 500 yöresel ürün Karşıyakalıların beğenisine sunuldu.

Bostanlı Pazaryerinde başlayan Anadolu’nun Renkleri Karşıyaka’da Buluşuyor etkinliğine, sabahın ilk saatlerinden itibaren Karşıyakalılar yoğun ilgi gösterdi. Farklı illerden getirilen yöresel ürünler büyük ilgi toplarken, her damak tadına uygun yiyecekler de beğeni topladı.
 
55 farklı ilden, 2 bin 500 yöresel ürünün sergileneceği etkinlik için 75 stant açıldı. 10-13 Nisan tarihleri arasında Bostanlı Pazaryeri’nde gerçekleşecek etkinlik için girişler ücretsiz ve halka açık olacak. Misafirlerin unutulmaz Anadolu lezzetlerini tadacağı “Anadolu’nun Renkleri Karşıyaka’da Buluşuyor” etkinliği, belirtilen tarihlerde 10.30- 20.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Parkinsonun ilacı düzenli egzersiz
Sonraki Haber CHP'li Çıray'dan olay yaratacak sorular

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?